WestBerg kérdése:
Hogyan tudnam megszivatni a szomszed oregembert?
Figyelt kérdés
Ellopta es elajandekozta a nemreg szuletett kiscicusaimat.2014. jún. 24. 00:31
11/17 anonim 

válasza:

Azt ugye tudjátok, hogy aki itt ötleteket adogat, az bűnrészes? :p
12/17 A kérdező kommentje:
Ez az egész úgy kezdődött hohy egy szomszédos faluban találtam a barátommal 2 kismacskát. Hazahoztuk őket de amíg nagyon picik voltak addig a mi házunkban tartottuk őket. Egy nagy társasházban lakom itt kettő lépcsőház van és ebben sok ember. Egyik nap leengettem a macskákat, hogy körül nézzenek ismerkedjenek a természettel emberekkel stb. Aznap még felhoztam őket, de az elkövetkezendő napokban már lent maradtak éjszakára is és egy saját készítésü kis kuckóban húzták meg magukat. Egy foltos és egy csíkos kismacskárol van szó, de a foltosat egyre gyakrabban nem találtam meg sokszor amikor kaját vittem le nekik.
2014. jún. 24. 09:55
13/17 A kérdező kommentje:
Aztán a foltost nem találom azóta se. :-( A csíkosnak születek kölykei számszerint 4. Őket már lent tartottuk a kis kuckóban. Kb 5-6 hetesek lehetnek. A napokban fent jártam az öregembernél. Amikor már biztos voltam a dolgomban felmene és megkérdeztem, hogy nem-e tufja, hogy hol vannak a kiscicák (mert eltüntek). Ő erre azt válaszolta hogy nem etettem rendesen a macskákat (pedik ez teljesen alaptalan vád) és bezárta a garázsába de már csak egy fekete van mert a többit elosztogatta vitáztunk még eggyet aztan eljöttem. És ezért szeretnég bosszút álni.
2014. jún. 24. 10:11
14/17 anonim 

válasza:

Bosszúból ivartalaníttathatnád a macskát.
15/17 anonim 

válasza:

A macskát ivartalaníttatnod kellet volna. És nem a társasház közös területén tartanod. Sajnálom, de ahogy így kinéz, az öreg az aki felelősségteljesen viselkedik. Ráadásul ahhoz képest, hogy milyen proli módra viselkedsz, nagyon türelmes veled.
16/17 anonim 

válasza:

1.Te vagy a hibás, mert leengedted azokat a macskákat emberek közé felügyeletlenül ugy hogy még alig jöttek világra.
2.Lehet hogy te is elloptad valakitől mert olyan felügyeletlen mint te.
3.kitudja milyen bolhásak voltak azok a macskák
Ha normálatlan vagy akkor kitalálsz az öregember ellen valami bosszút,ha normális vagy akkor meg békénhagyod a vén szivart.első voltam szivesen
17/17 anonim 

válasza:

Amit te csinálsz azt úgy hívják, hogy felelőtlen állattartás. Még jó, hogy elajándékozta a macskákat, mert egy éven belül teljes kolónia szaporodna hozzátok. Ha a te macskáid akkor neked kellene ivartalanítani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!