Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elfogadni ha...

Hogyan lehet elfogadni ha egyedül érzed magad?

Figyelt kérdés

Szürnyen magányos vagyok, és egyre rosszabb, nehezen bírom, nincs a családomon kívül senki, sem barátok, sem ismerősök akiket érdekelnék, vagy elmehetnénk valamerre, nincs kivel kimozdúlni, csak ithol ülök egyre nehezebben bírom. úgy érzem senkinek nem kellek, nem kell a társaságom, ha volt is valaki (barát, ismerős, szomszéd) azok vagy kimentek külföldre, vagy megváltoztak, és eltávolodtunk.

Egyedül már nem bírom, az ember társas lény, csak nézem a sok boldog emberkéket a facen is megosztogatják hogy merre jártak nemrég, én meg itt gyötröm magam.

Nem tudom hogy lehetne ebből kilábalni, és új embereket megismerni, nem járok Discóba, mert nem szeretem, az a zene, társaság nem nekem való, nem vagyok az a tipus, és az élő zene híve vagyok, és hát errefelé még koncertek sem nagyon vannak...

Senki nem keres, unalmas az életem, és nincs már semmi jó amiről beszélhetnék, talán, sőt ez itt a baj, hogy unalmas vagyok...ki kiváncsi egy ilyenre...

2014. jún. 23. 20:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne add fel!Szedd össze magad s legalább itt próbálj megismerkedni emberekkel.Látod milyen sokan vagyunk egyedül.A téma adott, a magány.Késöbb meg ha összebarátkoztok.Hozzá lehet fogni a változtatáshoz.Egymást nógatva erösítve.Nem egyszerü, de akár müködthet is.Akár egy csoport terápia.
2014. júl. 15. 19:24
 12/12 anonim válasza:
Ha gondolod, írhatsz nekem! Velem is ugyanez a helyzet és már megőrülök. :/ 19/L
2014. júl. 28. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!