Hogyan lehet elfogadni ha egyedül érzed magad?
Szürnyen magányos vagyok, és egyre rosszabb, nehezen bírom, nincs a családomon kívül senki, sem barátok, sem ismerősök akiket érdekelnék, vagy elmehetnénk valamerre, nincs kivel kimozdúlni, csak ithol ülök egyre nehezebben bírom. úgy érzem senkinek nem kellek, nem kell a társaságom, ha volt is valaki (barát, ismerős, szomszéd) azok vagy kimentek külföldre, vagy megváltoztak, és eltávolodtunk.
Egyedül már nem bírom, az ember társas lény, csak nézem a sok boldog emberkéket a facen is megosztogatják hogy merre jártak nemrég, én meg itt gyötröm magam.
Nem tudom hogy lehetne ebből kilábalni, és új embereket megismerni, nem járok Discóba, mert nem szeretem, az a zene, társaság nem nekem való, nem vagyok az a tipus, és az élő zene híve vagyok, és hát errefelé még koncertek sem nagyon vannak...
Senki nem keres, unalmas az életem, és nincs már semmi jó amiről beszélhetnék, talán, sőt ez itt a baj, hogy unalmas vagyok...ki kiváncsi egy ilyenre...
#4 én is ilyen voltam, sőt még családi problémáim is vannak, és igenis eldöntöttem, hogy megpróbálok változtatni a helyzeten, és nyitottabb lenni....eleinte pokolian nehéz volt egyáltalán megszólalni idegenek előtt, aztán csak sikerült...és most kicsit sem érzem egyedül magam, vannak barátaim, ha szeretnék valahova menni, tudok embereket hívni magammal, megtanultam, hogyan kell új ismeretségeket kötni...egy szóval sem mondtam, hogy könnyű, és egy csettintésre meg lehet változni, de minden csak elhatározás kérdése!
3as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!