Egyedül mit csináljak nyáron?
Figyelt kérdés
A legtöbb barátnőmnek van barátja így ugye ők együtt lesznek. Tudom, hogy néha találkozunk majd ha ráérnek. Munkát keresek de még nem találtam. Filmet, sorozatot nézek, könyvet úgyis fogok olvasni. Van pár olyan barátnőm akinek nincs barátja velük is találkozom majd ha ráérnek. 22/L2014. jún. 14. 10:05
1/5 anonim válasza:
Én is ugyanezt kérdezem magamtól. 22/f
2/5 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged iratkozz be egy nyelvtanfolyamra. Ott ismerkedni is lehet és hasznos is.
De ha sikerült találnod munkát, az is jó, biztosan ott is megismersz új embereket.
Sport.
Program a családdal. Tesód, unokatesód van?
3/5 anonim válasza:
Se testvérem, se családom, se pénzem ilyesmire.
4/5 anonim válasza:
Örülj annak hogy szingli vagy! Irány a strand, mozi, koncertek! Önkénteskedj, vigyázz a szomszéd gyerekeire. Ne legyél szomorú. Ha nincs pasid az azért jó, mert senki sem mondja meg, milyen ruhát vegyél fel, hogy sminkeld magad, hova menj. Szabad a flörtölés és az ismerkedés. Ne gubózz be,vesd bele magad a nyárba!
5/5 A kérdező kommentje:
Unokatesóim vannak de nem vagyok velük jóban.
Eltávolodtunk egymástól. Lehet meg kellene keresnem őket?
Testvérem nincs, apukámmal élek de ő már idős.
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 14. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!