Csak én reagálom túl vagy ez tényleg kicsit szemétség egy lány részéről?
Nehéz megmondani, hogy nem láttam soha, mi történik köztetek. Oké, hogy te elmeséled, de az csak a te szemszöged lesz.
Néha eszembe jut, amikor férfiak félreértelmezték a reakcióimat, aztán a nagy semmiből jött egy elég durva szexuális közeledés és ha nemet mondtam, háborogtak.
Meg amikor már az elején jött valaki a célzásokkal, én meg, mivel AMÚGY érdekes embernek tartottam, úgy gondoltam, valahogy ellavírozok vele, megpróbálom szigorúan baráti mederbe terelni a társalgásainkat, a célzásokat elengedem a fülem mellett, mert így van esély, hogy tovább élvezhetem az amúgy érdekes társaságát. Ha egyértelmű lennék, akkor otthagyna a pitsába sértődötten, ezt mindegyik kimondta, ha nem is szó szerint.
Azóta eltelt egy-két év, és az első körben elhajtom az ilyen alakokat, ha valakitől nem akarok semmi szexuális jellegűt, de ő ezen megsértődik, akkor leszarom az egész embert úgy, ahogy van.
Ezeket azért írtam le, mert tipikus helyzetek és hátha csak itt a gond, amin te is tudsz változtatni.
Kivéve, ha tényleg nem tudja, mit akar. Abban nem tudok segíteni, akkor komolytalan, ne foglalkozz vele.
Két eset van:
1. a lány valójában tényleg haverként is viselkedik veled és te érted félre, vagy inkább:
2. a lány szórakázik veled, vagy ami még rosszabb kihasznál, mert mondjuk azért segíteni jó vagy, meg windowst installálni, meg cipekedni stb.. és tudja, hogy te többet remélsz, de jól megszívat ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!