Bajvan! Feljelentettek!?
Figyelt kérdés
Van egy fiú 14 éves lesz most 13, és 20 leszek, barátja voltam testvérének a 13éves fiú mindig csapkodta a fenekemet farkát mutogatta enyémre volt kiváncsi szó szerint buzult.. mondtam neki hogy hetero vagyok meg hadja abba, abba is hagyta testvérével (( barátoma )) össze vesztem, tegnap voltam liftben testvérével megcsokólt elutasítottam nem ütöttem meg semmi, ma pedig érkezett egy levél hogy fel lettem jelentve hogy '' kiskorú egyént kihasználtam szexuálisan '' vagy valami ilyesmi, ilyenkor mivan? nem tudom bebionyítanom az igazamat? testvére látta hogy buzul az öccse, de csak viccnek játénak fogdta fel.2014. jún. 18. 16:18
11/13 anonim válasza:
Először is, hivatalos a levél, amit kaptál? Másodszor, ha ilyen ügyben feljelentés történt, akkor azt ki fogják vizsgálni, elrendelnek igazságügyi szakértőt, aki megvizsgálja a feleket.
12/13 anonim válasza:
lol, és ezt te komolyan hagytad neki? ott kellett volna hagyd őket a fenébe. Vagy vitted volna egy körre a kicsit, legalább lenyugodott volna :D így bosszulja meg, hogy nem volt kölcsönös.
13/13 ftf1983 válasza:
Kitől kaptad a levelet???
Ha valóban hivatalosan tesznek feljelentést, akkor téged és a srácot is ki fogják hallgatni. És mivel a kihallgatók képzett szakemberek és találkoztak már ilyen esetekkel rá fognak jönni, hogy a gyerek hazudik és ellentmondásokba fog keveredni saját magával is. És ugye bizonyíték sem ártana, hogy bármi is történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!