Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bajvan! Feljelentettek!?

Bajvan! Feljelentettek!?

Figyelt kérdés
Van egy fiú 14 éves lesz most 13, és 20 leszek, barátja voltam testvérének a 13éves fiú mindig csapkodta a fenekemet farkát mutogatta enyémre volt kiváncsi szó szerint buzult.. mondtam neki hogy hetero vagyok meg hadja abba, abba is hagyta testvérével (( barátoma )) össze vesztem, tegnap voltam liftben testvérével megcsokólt elutasítottam nem ütöttem meg semmi, ma pedig érkezett egy levél hogy fel lettem jelentve hogy '' kiskorú egyént kihasználtam szexuálisan '' vagy valami ilyesmi, ilyenkor mivan? nem tudom bebionyítanom az igazamat? testvére látta hogy buzul az öccse, de csak viccnek játénak fogdta fel.

2014. jún. 18. 16:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Megcsokólt a 13éves..
2014. jún. 18. 16:19
 2/13 anonim ***** válasza:

20 leszel és 13 évesekkel lógsz?

Gyakorlatilag,ha igazad van akkor rágalmazásért vissza kell jelenteni.Ha betudod bizonyítani hogy nem volt semmi és még szándékod sem volt akkor jó,de az az igazság hogy ez most sok pénzbe fog kerülni,nehéz lesz kimagyaráznod is mert minek lógsz ilyen fiatalokkal.Gyakorlatilag hagyod hogy lefojjon az eljárás,az igazat mondod,a nyomozók vizsgálódni fognak,ha kell felkötnek hazugságvizsgálóra is.Amúgy a a gyerek szülei teszik a feljelentést,lehet érdemes lenne indítani rágalmazásért feljelentést de ez pénzbe van és sokáig el fog húzódni.Elég gáz egy ilyen helyzet mert könnyen híre megy,és csak bajod származhat belőle.

Első körben amit tehetsz.Meg kell győznöd őket hogy nem kell a feljelentés! Nagyon fontos ha nem próbálod megbeszélni velük ,mármint a gyerek szüleivel a dolgot!!!És hogy vonják vissza mert semmi sem igaz és be fogod perelni őket rágalmazásért és mivel hogy neked van igazad ,így ők fogják a rövidebbet húzni(és ezt magabiztosan)

2014. jún. 18. 16:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem csicska 13évesek logók, bátyjával lógtam aki 17éves és az öccse folyton ott volt rám szált.. fogdosta bírkozás közbe a farkam még egyszer meg is nyalta gatyán keresztül de lelöktem az ágyról testvére is látta, engem lehet hazugságvizsgálóra kötni én elmondok mindent.
2014. jún. 18. 16:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Itt az a baj hogy engem '' pedofilnak '' állítanak be.. mikor nekem 18-25 csajok tetszenek nem holmi 13éves fiúk..
2014. jún. 18. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
ja ... meg 17 éves barát ... hát papám, rosszul áll a szénád, mert más korábban jól állt ... megérdemled
2014. jún. 18. 16:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Először is szerintem békülj ki a barátoddal, aztán álljatok oda a barátod szülei elé, és mondjátok el, hogy mi a helyzet. Beszélhetnél a barátod öccsével is, hogy ezt miért csinálta, stb..

Ha a bátyja melléd áll, akkor hamar megtörik öcsike, és mindent be fog vallani az ősöknek.

2014. jún. 18. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szivatnak és kamu ez az értesítés, nézd meg alaposan, bélyegző, ki küldte, stb.
2014. jún. 18. 16:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu, teljes igazság, testvérével próbáltam kibékülni de nem lehet.
2014. jún. 18. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy komolyabban foglalkoznának az üggyel, nem is történt semmi közöttetek, a kis sráccal. Hamar be tudod bizonyítani és akkor minden perköltséget a bartod szüleinek kell kifizetni. Te pedig tehetsz feljelentést rágalmazásért.
2014. jún. 18. 17:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Mivel tudom bebizonítani? testvére tagadja, hogy ö volt kiváncsi farkarma mutogatta, stb, meg rám ült húzodszkodott rajtam.. hülyeségnek hangzik de ez van, meg apró dolgok..
2014. jún. 18. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!