Ha tudnád, hogy fél éven belül meghalsz, mit tennél?
De ugye nincs semmi gond? Remélem nem ez a helyzet veled.
Tudod fél év az nagyon kevés idő. Én megpróbálnám helyrerakni azt amit elszúrtam. Már ha lehet. Talán elmennék templomba és meggyónnám a bűneimet. Ez egy nagyon nehéz dolog, de ez az élet rendje. Tudom könnyű ezt mondani, de ezen már senki sem változtathat. A lényeg, hogy próbálj jó életet élni, vigyázni a szeretteidre, tisztelni másokat. Én amilyen eszelős állat vagyok nem félek ilyesmitől. Én inkább attól félek, hogy a szeretteim beleroskadnának. Tehát megpróbálnám őket valahogy megnyugtatni. De azért remélem nincs semmi gond veled. Csak, mert rémes érzés lenne tudni, hogy valaki fél éven belül meghalhat. De remény mindig van. Fel a fejjel! Soha nincsenek veszve a dolgok. Mindig van menthető! Légy pozitív és előre nézz! Nekem például sokszor a zene ad erőt.
Fel a fejjel :) :
Megtennék dolgokat amit mindig is kiszerettem volna próbálni,de nem tettem mert másoknak nem tetszett volna.
Pl: ejtőernyősugrás
Én nem mondanám el senkinek, mert akkor mindenki csak sajnálna.
Akkor kezdődne az élet, mert nem kell hosszútávra terveznem, és ha most 2 héttel előbb halok meg jókedvűen akkor már megérte. Bármit megcsinálnák ami az eszembe jut és másnak nem ártok vele :D
Szerintem elköszönnék mindenkitől akit ismerek és nagypapám revolverével a világba mint valami filmben. Aztán vagy meghalok hamarabb vagy akkor, tök mind1 csak addig jól érezzem magam szabadon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!