Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha tudnád, hogy fél éven...

Ha tudnád, hogy fél éven belül meghalsz, mit tennél?

Figyelt kérdés
15/l
2014. jún. 16. 22:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám minden tudásom átadni valakinek, hogy ne vesszen el. Na és persze minden új és normális dolgot kipróbálnék, amit csak lehet.
2014. jún. 16. 22:49
 2/18 A kérdező kommentje:

Például?

Nem félnél?

2014. jún. 16. 22:51
 3/18 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnék néhány dolgot megtenni, amit szeretnék. De alapvetően én örülnék.
2014. jún. 16. 22:55
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudok példát mondani. A lényeg, hogy nem pazarolnám az időmet például olyan dolgokkal, mint az internet és nem ülnék itthon. A félelem pedig nem igazán az én stílusom.
2014. jún. 16. 22:56
 5/18 A kérdező kommentje:

#3 hányszor akartam meghalni. Tényleg szar gyerekkorom volt, nem tudtam védeni magam...

Most mégis bármit megadnék azért hogy évekig tűrnöm kelljen mindent. Nem hinném hogy élesben örülnél...

Barátaitoknak elmondanátok?

2014. jún. 16. 23:01
 6/18 anonim ***** válasza:
én pl. nem járnék be dolgozni, és nem spórolnék semmire, felélném a pénzem, elmennék oda, ahova vágyom, stb.
2014. jún. 16. 23:02
 7/18 anonim ***** válasza:
Én minél kevesebb embernek mondanám el, hogy véletlenül se sajnáljanak, mert annál rosszabb dolog nincs.
2014. jún. 16. 23:07
 8/18 anonim ***** válasza:

Beteg vagy? :(

Én keresztény vagyok, szóval lenne bennem egy lelki nyugalom, meg öröm is a félelem mellett, hogy végre kiléphetek ebből a világból és mehetek Istenhez, Jézushoz, de ugyanakkor rossz lenne a szeretteimet itt hagyni, ezért végiggondolnám, hogy kiért mit tudnék tenni amíg még itt vagyok, velük tölteném el az időt, felkeresném azokat akikkel van még dolgom, mert bátrabb lennék, stb.

Sokat beszélgetnék Istennel, hogy felkészüljek.

22

2014. jún. 16. 23:40
 9/18 anonim ***** válasza:

Veled ez a helyzet??:(

Félnék,és megpróbálnék minden jót kipróbálni.

2014. jún. 16. 23:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Megírnád privátban, hogy mi bajod van? Medikus vagyok.
2014. jún. 17. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!