Ha kiugranál egy repülőből ejtőernyőzés céljából, és nem nyílna ki az ernyőd, tudod hogy meghalsz mit tennél?
Figyelt kérdés
csak zuhansz, és tudod hogy megfogsz halni, mit tennél az utolsó perceid/másodperceidben?2010. aug. 28. 00:13
1/13 anonim válasza:
hát a levegőben nem sok mident tudok csinálni..imátkoznék
2/13 anonim válasza:
Olvastam egy ilyen sztorit egy ujsagban. Egy novel tortent ez es azt mondta, hogy a becsapodas elott azert imadkozott, hogy haljon meg gyorsan, hogy ne fajjon. Aztan vegul nem halt meg:)
Valszeg en is azt csinalnam.
3/13 anonim válasza:
kigondolnám hol vettem az ernyőt, hogy vissza tudjak menni panaszkodni
4/13 anonim válasza:
Visszasétálnék a gépre, faszom zuhanna tovább ha egyszer nem nyilik
5/13 anonim válasza:
Felhivnám a tudakozót h mit csináljak.
6/13 Gőte válasza:
Elő kapnám a szónikus csavarhúzót és kibontanám az ernyőt...
primitív bolygó.. hehh
7/13 anonim válasza:
Felébrednék.
Nekem csak álmomba fordulhat elő hogy valaha is kiugrok ejtőernyővel a repülőből vagy bárhonnan. Soha nem ugranák ki max ha ott van vki mögöttem, de még akkor is meggondolnám
8/13 anonim válasza:
Ez aztán a kérdés. Szerintem én zuhannék tovább.
9/13 anonim válasza:
szerintem én megbocsájtanék mindenkinek és imádkonék h nekem is bocsájtsanak meg és ne a pokolra jussak. illetve, hogy csak álom legyen és felébredjek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!