Miért tesznek ilyen szarokat a KINDER tojásokba?
Figyelt kérdés
Régen olyan jó kis figurák voltak benne, gyűjtöttem is. De mostanság ritka, hogy jót fogjunk ki.2014. jún. 16. 07:52
1/9 anonim válasza:
Fúú, te... Van egy kislány barátnőm családjában, neki szoktunk venni, mert az a kedvence. Olyan gagyi szarok vannak benne, hogy elképzelhetetlen... Tényleg igényesebb játékok voltak benne régebben, meg figurák. Ami ugyan most is van, de nem ilyen gyűjthető fajta, hogy van egy fajból 8-10 jópofa állat, mint anno, hanem 4-5 féle különböző hülyeség, aminek semmi értelme... Műanyag panda, aminek a kezébe bambusz tehető, meg okulárés flamingó, istenem... :D Bár lehet gyerekkorom emléke szépítette meg, és akkoriban is gáz játékok voltak benne, csak nekem ért kincset. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem voltak gáz játékok :)
Ezt mindenki megmondja, a kisöcsémnek is azok a figurák tetszenek jobban. Az én kedvencem a világítós szellem volt.
2014. jún. 16. 09:00
3/9 anonim válasza:
Szerintem is csak a gyerekkorod szépítette meg. Akkor is voltak olyanok, amik csak szimpla figurák, meg hal formájú nagyító, meg volt olyan, ami teljesen részletes kisautó, mozdony, ilyesmi. Meg ugye mindig megvoltak benne az aktuális "mesesztárok" is.
Így visszanézve, nekem 93-tól-98-ig elég sok megvan a fő figurákból.
Plusz a dobozás fel lehetett használni ezerféle jó és rossz dologra :D
Szerintem csak felnövünk, és másképp látjuk a dolgokat mint gyerekként.
4/9 Shai-Hulud válasza:
Öregszel bammeg... Csak ennyi a baj. :-)
5/9 anonim válasza:
Így végignézve a játékokat, azért a mostaniak se rosszak, sőt, inkább interaktívabbak, mint régen. Viszont a linkelt oldalon nem találtam meg pár játékot. Volt egy kis zöld autóm, amit össze kellett rakni, és mikor elkezdted tolni, akkor elkezdett mozogni a "szája" (vagyis a motorháztető), meg még volt pár, ami nekem megvolt, de nem láttam.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem jobbak voltak a régiek. Tesóm is mindig kap kinder tojást, és többet játszik az én figuráimmal mint az övéivel.
2014. jún. 16. 10:20
7/9 anonim válasza:
Szerintem a régiek is szarok voltak.
8/9 anonim válasza:
Hozzáteszem persze voltak azért kivételek, de 90% kuka volt.
9/9 anonim válasza:
A nagyon régiek sokkal jobbak voltak (ilyen 20 éve pl), sok máig megvan, ezek a gyűjthető állatkafigurák, még kis fémszobrocskák is, autók, repcsik, vonatok. A mostaniak közt semmi hasonlót nem láttam, totál vackok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!