Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így velem?

Miért viselkedik így velem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt a kondiba. Elég sokat dumáltunk, habár kicsit csodálkoztam is, mivel a csajszi, fogalmazzunk úgy hogy 10/10, én viszont max 6-os vagyok. Vettem a bátoságot és elhívtam valahova. Hívtam motorozni, kajázni stb. Viszont mivel sokat dolgozik, csakis a hétvége került előtérbe. Köbö 3 hét alatt egyszer se sikerült elmenni vele sehova. Viszont mindig hozzáteszi, ha nem is ér rá, hogy amúgy szivesen elmenne velem bárhova. Viszont sosem ír rám, mindig én keresem, és nem nagyon látom jelét a dolognak.

Miért csinálja ezt? Mit kellene tennem? Vagy ne erőltessem a dolgot?

2014. jún. 12. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd,nincs értelme.
2014. jún. 12. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. Túlzottan beleéltem magam a dologba sajnos ... :/
2014. jún. 12. 11:20
 3/4 Bruce_Wayne ***** válasza:
számtalan ilyennel találkoztam már,túl sok figyelmet kapnak mindenfelől az a baj, ha komolyban gondolkodsz akkor szerintem inkább hagyd.Az is lehet hogy ha nem keresed ő fog lépéseket tenni,de még mindig jobb ha akkor sem áltatod magad, nehogy csalódást szenvedj ha mégse jön össze semmi.
2014. jún. 12. 21:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Igaz. Kipróbálom így. Ha semmi, akkor meg tovább állok. Igaz kicsit belefáradtam már ebbe, habár még fiatal vagyok ezt mondani, de teljes mértékben ezt érzem. Sok idő óta ő az egyetlen csaj, aki miatt mertem törni magam, csak ezért vagyok nagyon csalódott ... De persze ezt gondolom természetes...
2014. jún. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!