Miért viselkedik így velem?
Figyelt kérdés
Az állítólagos legjobb barátnőmről van szó..
Egyszer elkezdtem találkozgatni egy fiúval,és amikor elmondtam a barátnőmnek teljesen megsértődött,pedig állítólagosan neki nem tetszett..aztán a fiúval vége lett és most is beszélek egy fiúval,de ha szóba hozom akkor rögtön besértődik,pedig azt mondta nem tetszik neki,a fiú találkozni akar,de félek elmenni,mert ha elmegyek és barátnőm megtudja akkor rögtön megsértődik..
Már volt tavaly egy barátom,akkor semmi baja nem volt,most mégis miért viselkedik így? neki még nem volt barátja..
köszönöm a segítséget!
16/L :)
2014. ápr. 7. 20:13
1/4 kohdf hirte válasza:
Lehet h megbàntottàk őt ,vagy csak elhanyagolod
2/4 A kérdező kommentje:
nem hanyagolom el,minden időmet vele töltöm.
és mindent tudok róla,nem bántotta meg senki
2014. ápr. 7. 20:21
3/4 anonim válasza:
Féltékeny rád azért mert neki még sosem volt barátja.
4/4 anonim válasza:
fuu velem ugyanez volt a helyzet nemrég. erre a barátnőm összejött egy bűn ronda pasival, hogy nehogy már nekem legyen pasim neki meg ne. elég gáz volt, de aztán dobta és minden visszaállt a régibe. beszélj vele, kérdezd meg miért csinálja ezt, vagy keress neki egy pasit. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!