Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történik egy emberrel...

Mi történik egy emberrel amiután meghal?

Figyelt kérdés
gyakran jut eszembe, hogy vajon egy ember halála után. De úgy értem,hogy mit csinál, én például úgy képzelem, hogy csak egyhangú sötétséget lát, de mi az igazság, mi történik?
2014. jún. 11. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ezen gondolkozni, hogy ha meghalok akkor hova tűnök? Akkor mit fogok csinálni? Vagy csak simán egy nagy semmi leszek? És annyi volt az életnek?
2014. jún. 11. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Én hiszek abban, hogy van valami. Kiskoromban egyszer elájultam, 6-7 hónappal papám halála után, és emlékszem rá, hogy mikor felkeltettek (betettek a hidegvíz alá), mondtam, hogy láttam a papát. A pillanatra magára már nem emlékszem, csak a nagy sötétség közepén egy kis fényre, és abban egy alakra.

Szóval szerintem születés után visszakerül a lélek, s újra meg újra leszületünk. Talán.

De ez csak az én véleményem

2014. jún. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!