Miért jó az az embereknek, hogy oda mennek nyalizni más profilképe alá?
Legfőképp azoknak a véleményére lennék kíváncsi, akik ezt szokták csinálni. Őszintén, írja már le aki ezt szokta. De komolyan, a nem valami szép, túlsúlyos lány, aki gyerekes, sok emberrel jóba van, oda megy hozzá a sok gyökér, hogy: "váááó de szép vagy, nagyon szép a ruhád <333" "Óóóóó XY köszönöm nagyon rendes vagy cicám *.* <3333 ;)" "jujjj deszép valaki, aztaa :OO <<333"
Ááá.. Hányinger rámjön komolyan... A lányra legjobb esetben is max egy 4-5 pontot adnék a 10-ből, amúgy meg természetileg ritka idegesítő.. És akkor belájkolják 130-an.. Mondja már el valaki, ez mire jó? Aki oda kommentel, az megmutatja magát, hogy Ő ITT VAN, és jóba van az illetővel, neki van kapcsolata másokkal és társasági élete, ezzel Ő TÖBB???? Én legutóbb kb 2 éve töltöttem fel képet, hogy legyen, mert változik az ember, meg, hogy aki akar, felismer, és bejelölhet, de én a büdös életbe nem megyek oda nyáladzani más képéhez, és az enyém alatt sem csinálja ezt senki (Nem irigységből, az kéne még..).
Lehetőleg ne azzal foglalkozzon senki, hogy én mit töröm magam ezen, engem ez érdekel, erre várom a válaszokat. 18F
Legalább rájönne a sok beképzelt balf..., hogy csak érdekből írkálnak, és semmi valóságalapja nincs az egésznek. :)
Most írta oda a kép alá az egyik osztálytársam, akivel élőben nem is beszélnek, talán hetente 1-2 mondatot, hogy nagyon Csinkó!!! Xddd....
És ahhoz mit szólsz, kérdező, mikor a "szerelmespárok" írogatják egymásnak a hülyeségeiket a képek alá?:D "Jaj, de szeretlek kicsim, úgy imádlak!<3<3 Már két napja együtt vagyunk drágám!<3<3 És még jó sokáig!:D <3<3! Igen! Szeretlek!<3<3:))) Én is!<3 De én jobban!<3 Nem, én jobban<3<3".....
És akkor mások meg: "De szép pár vagyok!:))" és társai.
Aztán nemsokára szakítanak és törölhetik le az összes közös képüket... Nekem ettől van hányingerem.
Amúgy nektek feltűnt már, hogy élőben soha nem mond senki ilyet a másiknak? Hogy jól nézel ki ma, vagy valami? Csak a neten írogatják egymásnak.
Ja! Igen, tipikus.
És tényleg! Még sosem hallottam, hogy a képek alatt nyáladzó tini pitsák (meg pasik is persze :) ) sosem dicsérik egymást élőben.. Érdekes.. :) Érdekemberek, ennyi életük van, ezzel azt hiszik, többek lesznek, pedig pont fordítva.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!