Ha lenne 3 kívánságod? ( többi lent)
1, halhatatlanság
2, egy intelligens űrhajó, ami ellát étellel, oxigénnel, kajával, képes a fénysebesség közelébe érni és van rajta hibernáló kamra is.
3, csak én tudjam kezelni az űrhajót
1. A szeretteim és én éljünk hosszú, egészséges életet.
2. Mindig vegyen körül boldog, szerető család.
3. Mindig meglegyen a biztos megélhetésünk és annyi pénzünk, ami egy normális élethez kell.
Elég önző kívánságok, tudom, kívánhatnék világbékét is, de ez van. :)
szóval minden álszent és sablonos hozzászólás fel lesz pontozva.
Ja hát ez a gyk! Álszent emberek gyűjtőhelye!
1. Örök élet, úgy hogy én is halhatalanná tehessek embereket. Mint a vámpírok, csak vérivás és koporsó nélkül.
2. Telepatikus, képesség és hogy tudjak olvasni mások gondolataiban.
3. Pénz. Végtelen.
1.: Hosszú egészséges élet, nekem és a szeretteimnek!
2.: Mesés gazdagság, rengeteg el nem fogyó pénz!
3.: Visszamehessek az időben legalább 18 évet, hogy a múltban elkövetett baklövéseimet kijavíthassam, illetve ne követhessem el, ÉS, HOGY ÍGY ÚJRAÉLHESSEM ÉLETEM LEGBOLDOGABB NAPJÁT...
Ha visszamehetnék arra a napra, 1997.06.19. napjára, és újra átélhetném azt amit akkor, na azon nem változtatnák túl sokat, csak egy picit, hogy még jobb legyen, és ne úgy folytatódjon ahogy folytatódott...
De sajnos ez lehetetlen! Nem lehet változtatni azon ami elmúlt...
1.) Egészséges, boldog legyen a családom.
2.) Szeressen Ő is engem, ne legyen viszonzatlan az érzés.
3.) Sikeres, boldog életem legyen (és ha lehet, akkor Vele).
Áh mindegy is, ez így túl önző volt. Inkább Neki legyen boldog élete, még ha nem is velem.
(#18 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!