Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány évesen voltál először...

Hány évesen voltál először részeg?

Figyelt kérdés
Illetve emlékszel, miket csináltál, és hogy milyen érzés volt?
2014. máj. 31. 21:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
13 asszem, de egy üveg sörtől sikerült becsiccsentettem:)
2014. máj. 31. 22:37
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :DD látom mindenkinek megvan a maga kis története

Én egyébként 14 éves voltam, és annyira emlékszem, hogy mindenen röhögtem, szédültem mint állat, meg mindenkit ölelgettem valamiért... :D 15/L

2014. máj. 31. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

42, még soha.

Pedig 15 évesen már rájártam a szüleim szekrényében tartogatott narancslikőrre, de csak módjával.

Azóta is szeretek inni, szoktam otthon is pancsolgatni likőröket, ma sangríáztam, de részeg eddig még soha nem voltam.

2014. jún. 1. 00:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nekem is kimaradt, valahogy mondjuk sosem hiányzott a dolog. :)
2014. jún. 1. 00:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 évesen voltam először egy szilveszteri buliban.Nem volt semmi különös,de legalább kipipálhatom ezt is.
2014. jún. 1. 00:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen, rumkólától, de rosszul is lettem tőle :/ :)
2014. jún. 1. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
21-22 voltam kb. Előtte is voltam spicces, de nem részeg. Nálam a részegség kimerült abban, hogy nagyon-nagyon dülöngéltem és egyfolytában vihogtam, meg beleszóltam mindenbe mindenféle hülyeséget. Annyira nem voltam részeg, hogy ne lettem volna teljesen magamtól, nem voltam filmszakadások meg ilyesmi. Nem volt olyan jó érzés akkor sem, hogy azóta is vágytam volna rá, a nap utána meg borzalmas volt, főleg, hogy nyaralóban voltunk a dögmeleg kellős közepén, és elromlott a hűtő - nagyon kívántam volna vmi alkoholmentes üdítőt vagy vizet, de hát melegben van a fenének kedve langyosat inni, így maradt a macskajaj a fejfájással...
2014. jún. 1. 17:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen. Nem vettem észre, hogy túl sokat ittam, mert nem vedeltem azelőtt soha, maximum iszogattam. Szerintem jó volt, járni meg beszélni nehezen tudtam, de magamnál voltam, emlékszem mindenre, nem csináltam hülyeséget, csak simán fel voltam oldódva:) Néha-néha érdemes, főleg barátokkal, röhögni egymáson meg ilyenek:)
2014. jún. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!