Családi kapcsolatom a párommal nyugodt, kiegyensúlyozott. Abban nem értünk egyet, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy feminizmus. Meg tudná nekem valamelyik hölgy fogalmazni?
Te mindig úgy kezded a kérdéseidet, hogy "családi kapcsolatom a párommal ilyen-olyan", csak hogy ebben a témában maradjon?
Tessék megnézni a google segítségével, hogy mi a feminizmus, mert sok ága van, és mindenki mást követ.
"Remek" általánosítás!
Mi lenne ha hergelés helyett olvasnál?!
8-as, én tudom mi a feminizmus, nem álltalánosítok és nem hergelek.
Szerencsére a GYIK-in kívül még nem találkoztam olyan nővel, aki legalább az alapjaival ne lett volna tisztában.
A feminizmus pont az egyenlőségről szól, és nem arról, hogy jobbak a nők mint a férfiak.
Nekem a feminizmus annyi, hogy hagy keressek ugyanannyit, amennyit egy férfi ugyanazért a munkáért, ne nézzenek hülyének csak azért mert nő vagyok, ha valamihez nem értek úgy se fogok beleszólni a témába. Nekem ennyi tisztelet pl megér annyit, hogy kifizessem a bulihelyre a belépőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!