Aggódom a barátnőm miatt, szerintem valami evészavara lehet. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam (jóban vagyok vele, de nem ő a legjobb barátom) megfigyeltem hogy szinte alig eszik valamit. Alkatilag nem vékony, de egyáltalán nem kövér, inkább átlagosnak mondanám. 90 napos diétázott többször is, legutoljára viszont abbahagyta és megfigyeltem hogy azóta alig eszik. Ő mondta nekem hogy reggelizni nem szokott, és látom, hogy suliba is 1 db almát hoz pici darabokban vagy 1 fürt szőlőt és egész nap azt eszi, minden szünetben egy picit. Amikor megkérdeztük tőle miért nem eszi meg az egészet akkor azt mondta hogy mert nem éhes.. Nemtudom, de nekem elég hihetetlen, hogy egész nap nem éhes. Vagyis az, mert múltkor pl zabkását hozott, minden szünetben kb 1 kanálnyit evett, de az egésznek kb felét még nap végére is meghagyta. Aznap mellettem ült és mondta hogy nagyon éhes, aztán evett belőle megint egy kanállal és ennyi. Nem őt figyelem egész nap, de ez feltűnt. Szerintetek alaptalan a félelmem vagy tényleg lehet valami baja? Esetleg így akarhat fogyni? Megmondjam neki, hogy így nem fog elérni semmit, vagy mit csináljak?2014. máj. 29. 17:01
1/3 anonim válasza:
"Alkatilag nem vékony, de egyáltalán nem kövér, inkább átlagosnak mondanám."
Hagyd. Nyilván eszik otthon eleget, sokan szégyellősködnek és nem mernek mások előtt jóízűen bezabálni.
2/3 A kérdező kommentje:
de ezt csak mostanában kezdte el. Meg eleve sincs miért szégyenlősködnie mert egyáltalán nem kövér.. de nem akarok semmit beleképzelni, lehet igazad van és tényleg nincs semmi baj :)
2014. máj. 29. 17:14
3/3 anonim válasza:
Kedvesen érdeklődj, érezze, hogy tényleg aggódsz érte. Valami biztosan van a háttérben, lehet, hogy nem fogja elmondani, de talán tudsz neki segíteni valamit. Egyébként nagyon rossz módszert választott, mert azzal, hogy mindig csak egy-egy falatot eszik, átveri a gyomrát, és garantáltan savtúltengése lesz, amiből fekély is lehet, erre is felhívhatod a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!