Ennyi lenne az élet?
16 éves vagyok és ahogy bele gondolok az életbe csak arról szól hogy majd egyszer meghalok addig meg itt kell csnálgatnom a dolgaimat.
Valahogy nem hiszem el hogy ennyi minden amire képes vagyok. Így egy teljesen unalmas dolog az élet és nincs is sok értelme.Egy körforgás része ként szenvedünk.
Ahogy vissza gondolok mennyire jó volt mikor teljesen tudatlan gyerekek ként nem gondolkodtam ilyesmiken.
Igazábol nincsennek problémáim az életben jó tanuló vagyok,vannak barátaim,minden hétvégén van mit csinálni,szabad időmben sokat biciklizek.
Óóó, már 16 évesen ilyeneken agyalsz? Ekkor még tele voltam tervekkel, ambíciókkal, hogy elvégzem ezt, megcsinálom azt, stb., voltak célok. Na majd ha elkezdesz dolgozni, és bekerülsz a mókuskerékbe, akkor fogod értelmetlennek tartani igazán! :D
Egyszer próbáltam kiszámolni, mennyit is "élünk" igazán. Levontam az alvást, a munkával töltött időt (ha az nem a hobbid), a munkába járást, és egyéb kényszerú rossz dolgokat. És siralmas eredmény jött ki. Napi pár óra csal, amikor tényleg azt csinálhatsz amit akarsz, pedig végül is az lenne a rendes élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!