Te hogy lépsz túl azon, ha nagyon beégsz? Mi a legcikibb sztorid?
Én tegnap nagyon beégtem, és azóta is röhögök magamon. :D
18 vagyok, szóval ebben az évben volt az első szavazásom. Ugye egy hónapja már kellett menni, de akkor sokan voltak, így foglalt volt mindkét szavazófülke, szóval oldalt szavaztam, nem volt semmi gáz.
Tegnap viszont ketten mentünk apával és nem volt ott senki. Már előre nézegettem, hogy hol kell bemenni a szavazófülkébe, de nem jöttem rá. Megkaptam a papírokat és odamentem. Úgy volt, hogy ilyen négyszögletes, 3 oldala ponyvával volt bevonva, a 4. oldala a fal felé fordítva és ott kellett volna bemennem. De én elkezdtem rángatni a ponyvás oldalát, hogy nyíljon már ki, mentem a következőhöz, az se nyílt, már arrébbhúztam vagy két méterrel az egészet, közben kiabáltak, hogy belülről menj, hát nem értettem, mentem tovább és rángattam, mire elértem a belső oldalhoz, és megláttam, hogy nincs is ajtó... Annyira égett a pofám, bár megnyílt volna alattam a föld :DD
Volt olyan is, hogy a suliban mindig az aulában gyülekeztünk reggel az osztállyal, nekem meg nagyon rossz a szemem, de elfelejtettem vinni a szemüvegemet, ezért bementem és a barátnőimre legjobban hasonlító társaság felé vettem az irányt, és nagy mosollyal odaléptem hogy "sziasztoook", mire észrevettem, hogy teljesen ismeretlen lányokhoz mentem oda. Körbenéztem, és annyit mondtam " bocsi, összekevertelek valakivel " és elhúztam a csíkot. xDD Nagyon gáz volt. :D
Én próbálok úgy túllépni rajta, hogy arra gondolok, hogy ők úgy is előbb elfelejtik mint én, meg úgy se látnak többet az életben.:D Ennek ellenére néha eszembe jut egy-két sztori és ilyenkor legszívesebben falba verném a fejem...:(
Hát, a legcikibb sztorijaimat inkább nem írnám le, mert a végén még felismer valaki.:D
én is legszívesebben :DD
mondjuk ezeknél semmi ismerős nem volt, hál'istennek, szóval szrintem úgy kevésbé gáz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!