Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyám most túl lőtt a célon...

Anyám most túl lőtt a célon :S Ti mit csinálnátok? :/ (20 F)

Figyelt kérdés

Egyedül élek édesanyámmal egy panelban. Bevallom, már régóta idegesít a dolgaival, nagyon fiatalosan öltözködik, szereti kelletni magát, a közösségi oldalakon is megoszt ilyen képeket, amik már eddig sem tetszettek. A munkatársnői is ilyen fiatalosan öltözködő milfek, és együtt szoktak elmenni szórakozni. Aztán tölti fel a diszkós képeit a barátnőivel :S

Én egyetemista vagyok, nem szoktam itthon lenni, így sokszor nem tudom, miket csinál egyedül. De most vizsgaidőszakban többnyire itthon vagyok, és most hétvégén olyat csinált, amivel végleg kiakasztott.

Szombat este is elment a barátnőivel valahová. Nem is érdekel, hova, már nem kérdezem tőle. Azán vasárnap reggel megyek ki a fürdőszobába, és találkoztam egy nálam csak kicsit idősebb pasival (20-25 év körül volt) :S :S

Jó, menjen el szórakozni, érezze jól magát, de ez már nagyon durva szeritnem :S Ti mit tennétek a helyemben? Mit mondjak neki? Nagyon zavar ez az egész viselkedése. Az a baj, hogy elköltözni sem tudok, mert amíg nem végzem el az egyetemet, nem lesz munkám sem.. Vagy attól, hogy még a nyakán lógok, el kell viselnem a.... dolgait?

Normális válaszokat, légyszi

2014. máj. 20. 19:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Így van, amíg nála laksz, ö fizeti az egyetemedet, addig el kell viselned . És még utána is, mert egyből nem tudsz még lepattanni
2014. máj. 20. 19:14
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
egy részből el kel viselni de hogy egyből bele visz a szórakozóhelyről valakit az ágyába mindig mást én se engedném !!!!!!
2014. máj. 20. 19:14
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Dugd meg a barátnőit :D
2014. máj. 20. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom miért vagy így kiakadva. Attól még, hogy ő az anyád, még ő is szokott és szeret is szexelni. Nem értem, mi olyan döbbenetes ezen.
2014. máj. 20. 19:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem ő fizeti az egyetemet, mert kapok ösztöndíjakat stb. (jól tanulok). Semmit nem fizet bele.

Jó, tudom, hogy mindenkinek szüksége van pasira, de majdnem velem egykorúval? :S Vagy ez csak nekem furcsa?

2014. máj. 20. 19:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon durva sztori!Ha nem bírja el a gyomrod, akkor én amondó vagyok, hogy vállalj el valami olyan melót (ha engedi az időd az egyetem mellett) amihez nem kell diploma(ilyen pl. a hipermarketekben a pénztáros, árufeltöltői pozíció, de ilyen lehet a hostess, a benzinkuti eladó,bármi), és a kapott pénzt az albira fordítsd, meg a megélhetésre.
2014. máj. 20. 19:18
 7/15 A kérdező kommentje:
2-es, azt nem tudom, hogy mindig mást visz-e be... Most fordult elő ilyen először, amit láttam. De amikor nem vagyok itthon az egyetem miatt, és nem igazán látom, mit csinál.. á nem tudom
2014. máj. 20. 19:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Ebben a sztoriban engem a kor aggasztana legkevésbé. Az, hogy állandóan bulizik, és gyakran másokkal megy haza, na azt rossz szemmel nézném. Az a férfi felnőtt ember, anyád is az, majd eldöntik, hogy ez nekik belefér-e, neked nem dolgod.
2014. máj. 20. 19:20
 9/15 A kérdező kommentje:
6- lehet hogy ez lesz... bár sokat kell tanulnom, tanulás mellett nehéz dolgozni (jól is kell tanulnom az ösztöndíj miatt), de mások is megoldják valahogy az albérletet
2014. máj. 20. 19:20
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Inkább a kor aggasztó, én se örülnék. Kérdező egy dolgod van csak, meg kell kúrnod az egyik MILF barátnőjét.
2014. máj. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!