Anyám most túl lőtt a célon :S Ti mit csinálnátok? :/ (20 F)
Egyedül élek édesanyámmal egy panelban. Bevallom, már régóta idegesít a dolgaival, nagyon fiatalosan öltözködik, szereti kelletni magát, a közösségi oldalakon is megoszt ilyen képeket, amik már eddig sem tetszettek. A munkatársnői is ilyen fiatalosan öltözködő milfek, és együtt szoktak elmenni szórakozni. Aztán tölti fel a diszkós képeit a barátnőivel :S
Én egyetemista vagyok, nem szoktam itthon lenni, így sokszor nem tudom, miket csinál egyedül. De most vizsgaidőszakban többnyire itthon vagyok, és most hétvégén olyat csinált, amivel végleg kiakasztott.
Szombat este is elment a barátnőivel valahová. Nem is érdekel, hova, már nem kérdezem tőle. Azán vasárnap reggel megyek ki a fürdőszobába, és találkoztam egy nálam csak kicsit idősebb pasival (20-25 év körül volt) :S :S
Jó, menjen el szórakozni, érezze jól magát, de ez már nagyon durva szeritnem :S Ti mit tennétek a helyemben? Mit mondjak neki? Nagyon zavar ez az egész viselkedése. Az a baj, hogy elköltözni sem tudok, mert amíg nem végzem el az egyetemet, nem lesz munkám sem.. Vagy attól, hogy még a nyakán lógok, el kell viselnem a.... dolgait?
Normális válaszokat, légyszi
Nem ő fizeti az egyetemet, mert kapok ösztöndíjakat stb. (jól tanulok). Semmit nem fizet bele.
Jó, tudom, hogy mindenkinek szüksége van pasira, de majdnem velem egykorúval? :S Vagy ez csak nekem furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!