Egyetértesz ezzel? :"A mosoly az első lépés a boldogság felé. "
Igen a mosoly önmagában a pozitívumot jelzi, és igen valóban egy nagy lépés a boldogság felé!
De ezt igazán az érti aki ezt tapasztalja!
De teljesen igaz ez, nekem nem könnyű a helyzetem, de belátom hogy ez igaz mert én átéltem ár ezt azt eddig. Nem nagy dolgok ugyan de nagyon sok mindenre kaptam választ hogy mi várható az életben.
Igen,én például próbálok sírás közben mosolyogni.Ennek általában több sírás a vége,hiszen látom ahogy ég a piros elázott pofám,én pedig szánalmasan vigyorgok a tükörbe,mintha saját magamat sajnálnám.
Ezért úgy gondolom hogy lehet a mosoly,elméleti is,mert ha pozitív dologra gondolunk a legmélyebb gödrökben,szinte valóban jobban érezzük magunkat,leszámítva hogy egy adott helyzet változatlan marad.Mindig ezek az elkapott pozitív gondolatmenetek vagy élmények adnak erőt (legalább is nekem) ahhoz hogy kigyomláljam a régóta burjánzó lelki gazt,vagy ahhoz hogy kikapáljak egy új utat az életemben.
Bocs a kertész metaforákért :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!