Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A szemüveghordás örökre...

A szemüveghordás örökre megbélyegez?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, eddig kontaktlencsét hordtam de a szemem azt már végleg nem fogja bírni és muszáj lesz szemüveget hordanom mint kissebb koromban.A szemüveg valahogy a ,,csicskák,stréberek,gyíkok" ismertetőjele a köztudatban.. hiába nincs köze ahhoz h mondjuk mennyit tanulsz ha valaki meglát erre asszociál.Másrészt meg nem sok szemüvegest láttam akinek sok nője volt vagy nőügye és nehezen tudnék ebbe beletörődni mert eddig ilyen fronton nagyon jó voltam.Most mikor próbálgatom a szemüveget (szemüveghez képest jól áll rajtam) úgy érzem h amint elkezdem hordani nem fog rám egy lány se felfigyelni stb.. Másrészt meg eddig olyan kritikákat kaptam lányoktól hogy nagyon helyes/jóképű vagyok, idősebbektől hogy cuki és szemüvegbe valahogy nem nézek ki ilyen jól és nagyon nem bírom magam rávenni a szemüvegre de közben ez nevetséges h nem tudom ki köszön nekem az utcán vagy ki áll tőlem 10 méterre... apropó a szemem -2.25-ös dioptriájú ergó sz*rt se látok..

2014. máj. 17. 16:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
sajnos ez a másik probléma (most szétszedhettek) hogy messze nem vagyok elég érdekes személyiség mert nem voltam rászorulva hogy a kinézeten túl olyan egetrengetően sok legyek emberként.Semmiképp nem vagyok buta vagy unintelligens de ha arról van szó...
2014. máj. 17. 16:50
 12/20 anonim ***** válasza:

sztem inkabb pszichologus kellene neked,mert nincs önbizalmad.

mai világban a külső elenyésző,ma már a pénz számít.

teljesen mindegy hogy nezel ki,ha penzed van barkit megkaphatsz,viszont hiaba néz ki valaki jól ha nincs pénze össze se jönnek vele,vagy ha ez kiderül akkor otthagyjak.

2014. máj. 17. 16:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szépen köszönöm a sok és nagyon gyors választ!Az előző kommentet valamiért félbehagytam de az utolsó mondatnak az a lényege h értelmes és tájékozott vagyok nem ilyen alpári paraszt:)
2014. máj. 17. 16:57
 14/20 anonim ***** válasza:

"Másrészt meg nem sok szemüvegest láttam akinek sok nője volt vagy nőügye és nehezen tudnék ebbe beletörődni mert eddig ilyen fronton nagyon jó voltam."

Mert nyilván az a sikeres ember, akinek sok a "nőügye", mi? Mifelénk azok inkább a balekok, akik egy nőt sem tudnak megtartani, aztán meg 35 évesen is diszkóban nyomul a 16 éves kiscsajokra.

Itt azért a kérdező fejében is vatagon van hiba.

2014. máj. 17. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem kell hagynod, hogy az ilyen részletek befolyásolják a rólad alkotott képet, ennyi.

Nyilván ha látják benned, hogy emiatt félénk vagy és kisebbségi érzeted van, akkor biztosra lesznek olyanok, akik ezt kiakarják majd használni , de neked ezt előre kell látnod és nem kell hagynod, hogy megtörténjen.

Nincs mit szégyellned, évek múlva semmit sem fog számítani azoknak a véleménye, akik ilyesmivel gúnyolódnak, ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a tiéd.

17 éves vagy, ez még határkor, de várj 3-4 évet és senki nem fog ebből ügyet csinálni.

2014. máj. 17. 19:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Valaki aki ráér írjon privátban ha lehet!
2014. máj. 17. 20:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Az életkort félreírtad? Akkor 15 vagy?

Milyen nőügyeid voltak neked?

2014. máj. 17. 20:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Nyilván koromhoz képest kell gondolni.. sok lánnyal smároltam ( 10 felett), barátnőm volt, szűznek szűz vagyok de már volt pár dolog:)erre nem akartam kitérni meg annyira nem vág ide de rendesen válaszolok ahogy sokan nekem:)
2014. máj. 18. 01:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem miért nem hordhatsz már kontaktlencsét? Én még csak egy éve hordok, de semmi baj vele, sokkal kényelmesebb, praktikusabb, mint a szemüveg. Igaz nekem anno a szemész azt tanácsolta, hogy 18 év alatt nem javasolt. Most már a huszas éveim közepén járok, de én csak most kezdtem el a kontaktlencsét. Annyira nem bírja a szemed? Nekem a szemész azt mondta, hogy az elég ritka, általában mindenkié bírja.
2014. máj. 20. 15:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Privátba válaszolok neked!:)
2014. máj. 27. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!