A szemüveghordás örökre megbélyegez?
sztem inkabb pszichologus kellene neked,mert nincs önbizalmad.
mai világban a külső elenyésző,ma már a pénz számít.
teljesen mindegy hogy nezel ki,ha penzed van barkit megkaphatsz,viszont hiaba néz ki valaki jól ha nincs pénze össze se jönnek vele,vagy ha ez kiderül akkor otthagyjak.
"Másrészt meg nem sok szemüvegest láttam akinek sok nője volt vagy nőügye és nehezen tudnék ebbe beletörődni mert eddig ilyen fronton nagyon jó voltam."
Mert nyilván az a sikeres ember, akinek sok a "nőügye", mi? Mifelénk azok inkább a balekok, akik egy nőt sem tudnak megtartani, aztán meg 35 évesen is diszkóban nyomul a 16 éves kiscsajokra.
Itt azért a kérdező fejében is vatagon van hiba.
Nem kell hagynod, hogy az ilyen részletek befolyásolják a rólad alkotott képet, ennyi.
Nyilván ha látják benned, hogy emiatt félénk vagy és kisebbségi érzeted van, akkor biztosra lesznek olyanok, akik ezt kiakarják majd használni , de neked ezt előre kell látnod és nem kell hagynod, hogy megtörténjen.
Nincs mit szégyellned, évek múlva semmit sem fog számítani azoknak a véleménye, akik ilyesmivel gúnyolódnak, ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a tiéd.
17 éves vagy, ez még határkor, de várj 3-4 évet és senki nem fog ebből ügyet csinálni.
Az életkort félreírtad? Akkor 15 vagy?
Milyen nőügyeid voltak neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!