Megbélyegez az izzadás teljesen! Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Most ahogy bejött ez a kánikula nem merek buszra ülni,sőt nem is beszélve arról hogy az oktatáson amire járok mégjobban izzadok a melegtől meg attól is h lámpa lázas vagyok,már második napja nem mentem pont e-miatt mert szégyellem magam nagyon! Ha tudtok segíteni akkor az nagyon jó lenne!2012. jún. 20. 10:31
1/10 anonim válasza:
Vegyél fel olyan felsőt ami nem izzaszt(pamut) szellős és olyan színt amin nem látszik az izzadság(fekete-fehér)
2/10 anonim válasza:
Pamut felső, plusz keress dezodort extrem izzadásra, anyukám vett, valami direkt klimaxosoknak van :D
3/10 A kérdező kommentje:
Tegnap pl. ingbe voltam és óriási folt volt a hónaljam alatt és haza is jöttem mert nagyon szégyeltem magam pedig olyan anyagú ing volt amin nem nagyon lehetett látni de ma veszek 1izzadásgátló speciális dezodort,több helyen is olvastam már róla a neve Odaban! Remélem segíteni fog!
2012. jún. 20. 10:45
4/10 anonim válasza:
Hát én ki szoktam próbálni: mielőtt felveszel egy polot, cseppents rá pár csepp vizet, ha látszik a vízcsepp, akkor az izzadság is látszani fog
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 20. 11:12
6/10 anonim válasza:
Old Spice fehér vagy piros. Mérsékli az izzadást a hónapjon. A fújós vagy golyós semmit nem ér.
7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj h nagyon sok ilyen stiftet,dezodort stb.-t kipróbáltam és szinte még jobban izzadtam tőlük :( ma megyek megvenni ezt a spray-t,remélem beválik annyi pénzért!
2012. jún. 20. 13:47
8/10 anonim válasza:
Én a fejemen is izzadok, folyik a víz a hajamból ilyen nagy melegben és a szemembe csorgott az izzadstág, mások legfeljebb halál sápadtak, vagy kicsit lila a fejük, de ma senkit nem láttam úgy izzadni, hogy ömlik a fejéből a víz, ez milyen ciki, erre még desodor sincs.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát én annyit tudok mondani h tegnap megvettem ezt az odaban spray-t és este fürdés után a hónaljam befújtam és ma semmi izzadás nem volt ott :D nagyon jó szer csak drága :(
2012. jún. 21. 22:17
10/10 anonim válasza:
Vigyél tartalék pólót, rövid újjú inget, azt bárhol át lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!