Mennyire ural téged a múltbéli éned?
Figyelt kérdés
Mennyire tudsz ellentmondani a múltbéli énednek? Mennyire szabja meg a korlátaidat a múltbéli éned? Mennyi szabadságot hagy neked a múltbéli éned? Mennyire vagy független a múltbéli énedtől? Összehasonlítva a múltbéli véleményedet egy másik ember véleményével, melyik hat rád erősebben, amikor el akarod dönteni kinek van igaza? Mennyire vagy lojális a múltbéli énedhez?2014. máj. 14. 15:02
1/4 anonim válasza:
ez elsőnek enyhén skizofrén kérdésnek hallatszódott.
de másodjára olvasva is.
2/4 anonim válasza:
Érdekes. Én aki voltam a múltban, attól egyszerűen undorodom, teljesen elutasítom, mára már egy sokkal jobb és okosabb ember lettem és ennyi...
3/4 anonim válasza:
Egyeltalán nem ural. A régi ismerőseim néha vissza utalgatnak az akkori hülyeségeimra, de ennyi az egész.
A múltbéli véleményeim többsége nem változott, ha mégis, akkor pozitív irányba.
4/4 anonim válasza:
Érdekes. Szerintem el kell érni hogy ne uraljon, és akkor kivetkőzzük a múlt énünket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!