Miért próbálnak itt ismerkedni az emberek?
Mostanában egyre többször járok föl, és válaszolok az embereknek.Sajnos azt tapasztalom,hogy próbálkoznak névtelenül nem 1x kapok privit.. természetesen elhajtom, őket, hogy ez nem társkereső oldal.Én nem akarok ismerkedni főleg nem itt, meg nem neten. Ezek után én vagyok leszólva, hogy kb rohadjak meg.
Őszintén, az ilyen emberek mit gondolnak? mi ösztönzi őket arra, hogy egy gyik oldalon próbálkozzanak..? csak szerintem ciki? :S
Én elég sokat tevékenykedek az oldalon, de még nem kaptam csak úgy a semmiből privit, főleg nem olyat, amiben ismerkedni akarnak.
Egyébként nem ciki szerintem, ilyen világban élünk, az emberek (főleg a fiatalok) rengeteg időt töltenek az interneten, így hát adódik is alkalom, hogy itt ismerkedjenek, hiszen itt könnyebb leplezni a negatív tulajdonságaikat, főleg a külsőket.
Általánosságban sok a buta, primitív ember sajna.
Viszont vannak itt-ha nem is sokan-normális emberek is. Én évek óta lézengek az oldalon. És a páromat is itt ismertem meg.
Elmondom egy kávé mellett bébi, mi a számod?
;) ;)
"ez nem társkereső oldal2
utca sem társkeresésre van, tesco sem, és a szórakozóhelyek sem. Akkor mégis hol ismerkedjen ezek alapján az ember?
Hát azért a lányokat megértem, miért nem válaszolnak a társkeresős leveleikre. Rengeteget kap naponta egy csinosabb nő, regisztráltam már fel fake képpel, kíváncsiságból, miket írnak a srácok. És meg kell hagyni, bonyodalmas lenne, naponta 15-20 percet írogatni csak az elutasításokat. Persze, erre is lehet sablont gyártani, de jönnek akkor az erőlködések, hogy de ő komoly srác, gondoljam meg magam, meg biztos tévedek, meg mit tudom én. Vagy elküldenek melegebb éghajlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!