Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért próbálnak itt ismerkedni...

Miért próbálnak itt ismerkedni az emberek?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször járok föl, és válaszolok az embereknek.Sajnos azt tapasztalom,hogy próbálkoznak névtelenül nem 1x kapok privit.. természetesen elhajtom, őket, hogy ez nem társkereső oldal.Én nem akarok ismerkedni főleg nem itt, meg nem neten. Ezek után én vagyok leszólva, hogy kb rohadjak meg.

Őszintén, az ilyen emberek mit gondolnak? mi ösztönzi őket arra, hogy egy gyik oldalon próbálkozzanak..? csak szerintem ciki? :S

2014. máj. 13. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én elég sokat tevékenykedek az oldalon, de még nem kaptam csak úgy a semmiből privit, főleg nem olyat, amiben ismerkedni akarnak.

Egyébként nem ciki szerintem, ilyen világban élünk, az emberek (főleg a fiatalok) rengeteg időt töltenek az interneten, így hát adódik is alkalom, hogy itt ismerkedjenek, hiszen itt könnyebb leplezni a negatív tulajdonságaikat, főleg a külsőket.

2014. máj. 13. 13:59
 2/11 A kérdező kommentje:
De ha én kedvesen válaszolok valakinek, és megmondom neki,hogy nem akarok ismerkedni, akkor miért küld el melegebb éghajlatra?? Szerintem egyszerűen primitívek és buták.
2014. máj. 13. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt kell megszoknod, ha emberekkel foglalkozol. Sok a buta paraszt, nem tehetnek róla, hogy szüleik így nevelték őket, és az ő szüleiket az ő szüleik szintén.
2014. máj. 13. 14:09
 4/11 anonim válasza:

Általánosságban sok a buta, primitív ember sajna.

Viszont vannak itt-ha nem is sokan-normális emberek is. Én évek óta lézengek az oldalon. És a páromat is itt ismertem meg.

2014. máj. 13. 14:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Elmondom egy kávé mellett bébi, mi a számod?

;) ;)

2014. máj. 13. 14:18
 6/11 A kérdező kommentje:
14.18 :D díjazom a poénodat ;) :D
2014. máj. 13. 14:22
 7/11 anonim ***** válasza:

"ez nem társkereső oldal2

utca sem társkeresésre van, tesco sem, és a szórakozóhelyek sem. Akkor mégis hol ismerkedjen ezek alapján az ember?

2014. máj. 13. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert a normális ember mindenhol ismerkedik ahol tud. Jelen ismereteim alapján a neten az ismerkedésre ennél az oldalnál nincs jobb hely. Sajnos. Ha tudnák weboldalt készíteni (vagy nem lennék lusta megtanulni) biztosan csinálnék egy weboldalt, amin ismerkedni lehet. Egyébként meg sok a bunkó. Ha valaki nem akar velem ismerkedni, akkor megértem, kedvesen elköszönök tőle. Soksaknak ez nem megy, ezért egy normális üzenetre sem válaszolnak. Ez is idegesít, de az mégjobban mikor jön két válasz, majd onnantól kezdve semmi. Azt sem mondja miért nem ír, csak nem ír. Ilyenkor az én agyam is eldurran. F
2014. máj. 13. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Valakinek van kedve ismerkedni?
2014. máj. 14. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát azért a lányokat megértem, miért nem válaszolnak a társkeresős leveleikre. Rengeteget kap naponta egy csinosabb nő, regisztráltam már fel fake képpel, kíváncsiságból, miket írnak a srácok. És meg kell hagyni, bonyodalmas lenne, naponta 15-20 percet írogatni csak az elutasításokat. Persze, erre is lehet sablont gyártani, de jönnek akkor az erőlködések, hogy de ő komoly srác, gondoljam meg magam, meg biztos tévedek, meg mit tudom én. Vagy elküldenek melegebb éghajlatra.

2014. máj. 14. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!