A férfiak miből gondolják, hogy minden egyes nővel naponta többen próbálnak ismerkedni?
Ácsi. Nem minden férfi gondolja ezt, ne általánosíts az itteni színvonal(talanság) alapján.
Az itteni idióták gondolják csak ezt.
Nekem másfél hónapja van új munkahelyem, eddig 6an próbáltak velem flörtölni, pedig a munkaruha csöppet sem szexi, ugyanazt hordják a férfiak és a nők is, sminkelni, körmöt lakkozni nem lehet, hajat hajháló kell, hogy fedje. Nem is vagyok jó nő, csak ilyen a kisugárzásom, azon pedig nem tudok változtatni.
Nincs veled baj, örülj neki, hogy nem zaklatnak idióták. Komolyan mondom.
Én is meg szoktam lepődni ezen, mert nekem sem ez a tapasztalatom. Szerintem abból indulnak ki sokan, hogy ők minden normálisan kinéző nőnél bepróbálkoznak, ebből azt hiszik, hogy akkor mindenki más is.
Velem havonta egyszer akar valaki megismerkedni, pedig gyakran hallok ilyen véleményt férfiaktól, amit te is a kérdésedben leírtál... Nem értem én sem
19/L
Sok, rengeteg pasi nem ismer nőket.
Néha próbálkozik 1-2nél, aztán ennyi a tudása rólatok.
Én rengeteg ismerőssel rendelkezem, ezek fele nő.
Köztük is van ribi, biszex, antiszociális, okos, hülye, vallásos, nyilt, minden féle.
És a többség nem kap normális ajánlatokat randira, csak szexre.
De van aki arra se.
Szóval az tesz ilyen kijelentéseket, aki nem is beszél nőkkel, csak saját kútfőből gondolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!