Lányok! Így szerintetek lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Az utcán odamegyek egy ismeretlen, nekem szimpatikus lányhoz, és megkérdezem tőle, hogy segítene-e, merre találom az XY boltot. Ha kedvesen viselkedik, megkérdezem, nem kísérne-e el, amennyiben nincs más dolga, hisz rosszul tájékozódom szóbeli leírás alapján. Út közben beszélgetnénk, és ha úgy jönne le nekem, hogy szimpatikus vagyok neki, "hálából" meghívnám valamire, vagy esetleg még útközben közölném vele, hogy igazából csak ismerkedni szeretnék.2014. jan. 5. 10:44
2/7 anonim válasza:
átlátszó egy trükk kicsi az esélye, h bejön
4/7 anonim válasza:
Ne trükközz. Mond meg, hogy nagyon tetszik, őt szúrtad ki a tömegből. Sokkal őszintébb. :D
5/7 anonim válasza:
#4: viszont vannak olyanok, akik elé ha így odaállsz, hogy "téged szúrtalak ki a tömegből", "tetszel", akkor érheti annyira váratlanul, mert pl nem oda figyelt, hogy visszautasítja, még ha lenne is amúgy esélye. Szóval szerintem az ilyen kerek-perec megmondom nem mindig jó ötlet.
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval, egy próbát meg ér?
2014. jan. 5. 12:29
7/7 anonim válasza:
Egy próbát megér, csak túl sok benne a "ha".
Ha nem tudja, merre van a bolt...
Ha nem kedves...
Ha van más dolga...
Ha nem tudtok miről beszélgetni...
Ha nem akarja, hogy meghívd valamire...
Ha megsértődik, amiért közlöd, hogy ismerkednél...
Ha van barátja...
...akkor bizony bukó.
Ez nem feltétlen baj, csak számolj azzal, hogy a módszernek sok buktatója van, ezért valószínűleg sok lánynál kell próbálkoznod, mire minden összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!