Jobban tisztelték a fiatalok az időseket, szüleiket amikor még kaphattak két pofont az iskolában? Minden idős rokonom azt mondja az hiányzik, hogy minden fiatalt megrangássanak picit.
Azt mondják, mennyire tiszteletlenek a fiatalok, bunkók, nem tisztelik az időseket, szüleiket, se egymást.
Az ő idejukben tudták hol a helyük, kaptak 2 pofont ha úgy beszéltek, vagy flegmáztak, és meghúzták magukat!
Azt mondja a legtöbb rokonom, idősebb ismerősöm, hogy ez kellene ide, az atyai pofon helyre hozná a züllött fiatalságot.
Jobban tiszteltek régen az emberek mindnekit? Az, hogy rá csapsz kettőt nem inkább, csak a félelmet, agressziót hozza ki?
Nem inkább arról van szó, hogy "engem vertek mikor fiatal voltam, kapjanak már ezek is!"?
Egyik ismerősöm sokat mesélt a gyerel koráról, fiatal koráról, és azt mondta sokszor megverték,de legközelebb is rosszat tett h úgy adódott.
Akkor mégse megoldás a pofon, verés?
18/F
21 te hol élsz?
Betegszállítóra órákat kell várni, még busszal is hamarabb végez. Hiába van vége a vizsgálatnak, a betegszállítóra még 2-3 órákat kell várni, ami alatt már busszal is hazaér.
Nem mindenkinek van ám valakije, akit meg tud kérni, hogy eljárjon neki vásárolni, elintézni mindenfélét. Sokan vannak egyedül. És sokaknak meg hiába van családja, max. elkísérni tudják, mert nem mindenkinek van autója.
Na meg ha az embernek olyan szomszédai vannak, akik még a buszon se adnák át a helyet, akkor hogyan merje megkérni őket ilyen szívességekre? :)
Uccsó... ezt rizsálom én is nekik de nem képesek felfogni...
ahol lakom településen az utcában két szomszédot kivéve mindenkivel jóban vagyok, és kedvelnek, és és én is őket... nah az a kettő meg többet érne ha fellógatná magát a kertben... a hátsó szomszéddal is fújunk egymásra, de igaz ott nem miattuk hanem a fia miatt, mert megmondtam nekik a magamét, hogy hajnal kettőkor meg négykor nem kéne az ablakom alatt úgy nyomni a kocsiból a kürtöt mint ha süketek lennének, csak azért mert nekik annyira jól megy h távirányítós kapujuk van ( félreértés ne essék mert nem azzal van bajom h olyan kapujuk van hogy távirányítós meg telik rá hanem azzal hogy legalább az éjszaka kellős közepén lehetne ennyi eszek hogy nem nyomja fél órán át a kürtöt még ki nem nyitják bentről a kaput ) a másik szomszéd meg úgy hülye ahogy van, tipikus azaz idősebb vagyok nekem mindent szabad... és azért mert beteg voltam, vagyok és nem vagyok képes fizikai munkát végezni ordenálé módon beszélt velem, és mikor visszaszóltam és elküldtem oda ahonnan 60 egynéhány évvel ezelőtt előbújt, még én voltam a hibás, meg a másik szomszéd meg anyámék hogy az én pártomat fogták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!