Ferfiak/fiuk! Milyen noket/lanyokat tiszteltek, becsultok?
Legyen hasonlóan jó lelkületű mint Én, szorgalmazom ha odaadó velem szemben, és nem mehetünk el az őszinteség mellett sem, az egyik legfontosabb hogy nyugodtan teljen nélküle az idő.
21/F
Azt hülyeségnem tartom hogy ne legyen kapcsolata, de mondjuk azt szeretem ha tartósabb kapcsolatai voltak, és nem az hogy egy este alatt átmentek rajta 5-en.
Legyen intelligens, önálló, de mellette figyelmes, akit érdekel mit mondok, engedi hogy irányítsak, de ha épp bénázom akkor kisegít egy lépéssel. Legyen őszinte, de ne bunkó, szeretem ha alapból jóindulatú valaki.
Pl mostani lány akivel ismerkedem egyrészt olyan kis egyszerű aranyos lány, de tökre talpraesett is, mikor először randiztunk hirtelen a neve se jutott eszembe de azonnal bemutatkozott, meg minden :D
Meg ne legyen követelőző, hisztis, és ne akarjon irányítani, ne várja el első perctől hogy ő legyen az első az életemben. Semmit nem utálok jobban, mint azt mikor előre eltervezik a közös életünket az én beleszólásom nélkül.
Meg egyszerűen legyen jóindulatú, és jó ember, és az legyen a lényeg hogy örülünk annak hogy együtt lehetünk, és nem kisajátítani és hátráltatni akarjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!