Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » El vannak nyomva Magyarországo...

El vannak nyomva Magyarországon a nők?

Figyelt kérdés
Bármilyen szempont szerint lehet értékelni.

2014. máj. 5. 16:53
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Azért előnyös, ha eltörlünk egy különbséget, mert úgy az azon kívüli tulajdonságok alapján történik a szelekció. Stephen Hawking például rettenetes gyári munkás lenne, de mégis a józan ész diktálja azt, hogy ő egy nagyon fontos tagja a társadalomnak, mert ugyan gyenge gyári munkás, de nagyon okos. Az okosnak adjunk igazat, ne az agresszívnak. Az okosnak adjunk igazat, ne a százlábúnak. Az okosnak adjunk igazat, ne a barna hajúnak. Az okosnak adjunk igazat, ne nekem. Az okosnak adjunk igazat, ne a boxbajnoknak. Az okosnak adjunk igazat, ne más valakinek. Bármivel szemben támogassuk az okos embereket. Szelektáljuk eszerint az embereket, mert az okos emberek viszik előre a társadalmat.

2014. máj. 6. 15:29
 42/44 anonim ***** válasza:

"Az okosnak adjunk igazat, ne az agresszívnak."

csak ismétled magad, ez nem viszi előrébb a párbeszédet.

a kérdést megválaszoltnak tekintem, ha valakinek kellek, privátban keressen.

2014. máj. 7. 16:26
 43/44 A kérdező kommentje:

A válaszodat nem fogadom el válasznak. Ezt jelenti, amit írtam az előbb.

2014. máj. 7. 16:32
 44/44 anonim ***** válasza:

„34-es: Engem nem lehet pénzzel megvenni, az pedig, hogy a többi nő milyen, nem érdekel. Ha valaki már eleve nem jóhiszeműen, előítéletekkel tele akar velem ismerkedni, annak miért adjak esélyt? A másik dolog pedig az, hogy persze most helyesled, hogy megválogatom, kinek szülök gyereket, valójában mindenki azt hiszi magáról, hogy egy főnyeremény, még az is, aki messze nem az, és ilyenkor jön az, hogy túl nagyok az elvárásaink. „

Lehet,h téged nem lehet megvenni pénzzel, de érdekes,h minden nő ezzel a szöveggel jön, miközben vhogy mégis 10 nőből 8 olyan férfihez megy hozzá, aki sokkal többet keres, mint ő.

„Érdekes módon a férfiak a saját megítélésük szerint sosem gondolják úgy, hogy nagyok lennének az elvárásaik, miközben ők is szupermodellekről álmodoznak. DE az, hogy megelégszik egy olyan nővel, aki messze nem felel meg az igényeinek, csak azért, hogy pUnc|hoz jusson, az bizony igénytelenség. Akkor lenne ez a sirám jogos, ha nektek is lenne annyi tartásotok, hogy válogassatok a nők között, mert akkor igyekeznének megfelelni az igényeiteknek. De így, hogy nem alkalmazzátok ezt a módszert, nincs is miről beszélni. Tessék megzabolázni a farkatokat és majd helyreállnak az erőviszonyok.”

Most én hiába magyarázok neked, ha arra sem veszed a fáradságot,h megnézz mondjuk egy társkereső oldalt, statisztikákat, vagy mit tudom én. Nem én találtam ki, de az a helyzet a legtöbb férfi elvárásai teljesen átlagosak. Egyébként amikor ti nők a túlzott elvárások miatt panaszkodtok, akkor ugye nem az össze férfiről beszéltek, hanem a „felső rétegről”, a jóképű, magabiztos, magas, jól kereső alfahímeknek lehet,h sok elvárásuk van, de egy átlagos férfi elvárásai teljesen átlagosak, Béla, a vízvezetékszerelő nem 180 magas, szőke, hosszú combú nőkkel akar csak ismerkedni.

2014. máj. 8. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!