Azt tudom hogy a "nyilasok"-nak Szálasi Ferenc volt a vezetöje Magyarországon. De ki pártján álltak és kik voltak ők?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 20:00
2/9 anonim válasza:
Esetleg elolvashatnád pl. ezt:
3/9 anonim válasza:
Nácik mellett álltak. A jobbik meg a náci felépülési mintát követi, amit a nácik az 1930-as években csináltak. Lépésről-lépésre.
4/9 anonim válasza:
# 3:
Azért ne túlozzunk... A Jobbik szerintem cserkészcsapat a nyilasokhoz képest.
5/9 anonim válasza:
Hasonlítsd össze az 1930-as náci párt kitűzött céljait és programjait, és ahogy bekebelezte a közép-és munkásosztályt anno, és most a Jobbik pártprogramját. Elfogsz csodálkozni, mert egyforma. Nézz utána a témának.
6/9 anonim válasza:
# 5:
Akkor te meg csodálkozz el azon, hogy rengeteg dolgot átvett a Fidesz a Jobbik programjából... Még mindig azt mondom, hogy a Jobbik egy mérsékelten jobboldali párt.
7/9 anonim válasza:
Ezt mindenki tudja, de a náciknak nincs helye a Magyar Parlamentbe. Sőt sehol, ahol normális emberek élnek.
8/9 anonim válasza:
Valóban nincs. De még mindig nem értem, hogy hogy jön ide a Jobbik. Mérsékelt jobboldali párt... Nem nácik.
9/9 anonim válasza:
De nácik.Ugyan abból a fajtából, akik egykor Németországban voltak, csak még óvatosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!