Aki cigizik, az mikor kezdte, milyen okokból? És esetleg miért folytatta?
15 évesen, mert csak. Nem akartam kilógni a sorból, most meg már nem tudok és nem is akarok leszokni.
Józsi
47/F
A többségnél ez a válasz lesz burkoltan:
Miért kezdte? Birkaszellem
Miért folytatta? Gyenge akarat
én 13-14 évesen kezdtem, először kíváncsiság, majd az egész osztály ment suli után cigizni a focipályához :d aztán középsuliban és főiskolán, egyetemen kisebb megszakításokkal végig cigiztem, majd nekiálltam dolgozni és akkor még 1-2 évig szívtam, de akkor már több, mint egy dobozzal szívtam naponta.
Aztán sok dolog közbejött, új életet kezdtem. Leraktam a cigit, nekiálltam sportolni, sokkal jobb a közérzetem, boldogabbnak érzem magam, nem büdös a ruhám, nem sárgák a fogaim, a körmöm nem nikotinos, az arcom újra kisimult és kerek lett az arcom. Sokkal jobban érzem magam! A cigipénzből pedig minden héten meglepem magam egy új cipővel, vagy ruhával, vagy valamivel.
Nekem megértem, hogy 3 éve letettem a cigit. Nagy akaraterő kellett hozzá, még a mai napig is az kell! Nem könnyű, de megcsinálható!
29 F
Érdekelt hogy milyen és kipróbáltam
Megtetszett
Hétvégente bulikban vagy néha szabadban lelkizések közben jól esik
Nem kívánom alapjáraton teljesen meg vagyok nélküle
15 évesen kezdtem. Előtte sose kínáltak cigivel.
Elmentünk bevásárolni egy bulira, és kíváncsiságból vettem egy doboz cigit. Rágyújtottam, és tetszett. Élveztem, és még mindig élvezem a dohányzást.
A birkaszellem teória hülyeség, nem ismertem egy olyan elvetemült, gyökér embert se eddig, aki azért kezdett el dohányozni, mert az menő. A csapból is az folyik, hogy a dohányzás gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!