Van a facebook lájkoknak jelentősége?
Ezt nagyon sokan csinálják,és tudod ez természetessé vált ezen a fb közösségen belül...
Ha tiltod lehet az baj lesz mert akkor csak azért is mint egy rossz kisgyerek,ennyi idősen nagyon nem lehet már változtatni az emberek gondolkodásán.
Engem az amúgy jobban szokott idegesíteni,ha valaki átjön hozzám vagy ilyesmi,nekem akkor velem foglalkozzon és ne a face profiljával telefonon,de ezeket le is szoktam építeni,bár csak egy ilyen nővel találkoztam eddig,de többel is tartom a kapcsolatot akik ezt csinálják és pont Én vagyok a drót másik végén.
Az lenne a megoldás ha csak rájönne arra magától hogy az a mit facécásal eltölt idő az egyenesen semmitevés és minősége sincsen,mert ez kb olyan mintha egész nap a tv előtt punnyadna az ember.Az a baj hogy ez az egész is egy agymosás és már sok áldozata van,és sokan vannak.
És mi lenne ha felregisztrálnál te is mint felesége?És néha ha látod hogy írogat valakinek akkor még rákontráznál egy picit?De lehet hogy csak tisztességesen le kéne tolnod a fejét hogy azért gondolkodjon el hogy mit csinál,mert ezzel bánt téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!