Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tegnap elhagytam a pénztárcám...

Tegnap elhagytam a pénztárcám a Lidl -be, van értelme rákérdezni?

Figyelt kérdés
Kasza után van egy kis hely az ablaknál pakolni és ott hagyhatam valószinűleg a pénztárcám pakolás közbe, kimentem és rá 2percre kezdtem keresni, visszamentem de nem mentem be csak kintről megnéztem és nem láttam ott kb 5-7ember kijött azóta és egy kopasz fickó igen nézet rám, biztos ő vihette el. van értelme megkérdezni? igaz szerencsére nem volt benne sok csak egy ezres és három tippmix amiből egy nyert 900 valamenyit...

2014. ápr. 30. 06:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ilyet kaptál tőle? :D Nagyon durva, na erről ennyit, téma lezárva. Mindenki tudja, miért volt olyan ostoba nem visszamenni a tárcájáért.
2014. máj. 5. 07:29
 12/18 A kérdező kommentje:
sok köcsög b*zi fa**opó kapjátok be a fasz*mat .... szo*játok ki steve jobs fasz*t a temetőbe ,troger egy sz* rhazi egy oldal ez.... tele páva b*zi kölykökkel.....
2014. máj. 5. 18:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Te voltál a hülye bakker, miért mi sz*pjunk f**zt? :D
2014. máj. 5. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Édes Istenem itt meg mi folyik? lol...
2014. máj. 5. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:
És a "haverod" akkor micsoda? Ha mi ezek vagyunk :D "kölykök" :D Kérdezhetek? Megkapod otthon a figyelmet? mert látom itt szereted magadra vonni. Gondolom lese szarnak és a "haverjaid" is csak azért vannak hogy jól lehúzzanak :D
2014. máj. 6. 00:35
 16/18 A kérdező kommentje:
ha elfoglalt az eladó és kijöttek vagy 10-en közben, szerinted van rá esély r hogy valamelyik oda adja az eladónak mi környékünkőn sokk a lopás csóró mindenki teli van sok semmirekellővel (romákkal)a város..... benéztem az ablakon a parkányon nem volt ott csak egy kopasz Róma csávó útána 1-2m rel valamit nyomkodot a zsebébe sietősen nyílván való mit vitt ő volt az .... volt benne egy ezres + 1 nyertes tippmix 945ft szóval nyomja fel magának, van pénzem még elég.
2014. máj. 7. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Máskor majd figyelj jobban, akkor valószínű, már abban a pillanatban buktad. Viszont esély mindig van, hogy leadják, vissza kellett volna menni. Majd legközelebb, ahogy írtam. :)
2014. máj. 8. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
érdekes. hangnemet váltottál. Csak nem elhagytak a "haverjaid" ?
2014. máj. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!