Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez elég fura kérdés lesz, de...

Ez elég fura kérdés lesz, de mi legyen a nevem? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Mikor megszülettem Katalin Pannára kereszteltek, de világ életemben Katának hívtak. Sosem tetszett és most, hogy sulit váltok azon gondolkozom mi lenne ha Panniként ismernének az emberek. Úgy mutatkoznék be azt használnám keresztnévként mert ez a név viszont nagyon tetszik. Hülyeség? Írjatok véleményt légyszi. Tudom elég buta kérdés, de nekem nagyon fontos lenne az emberek véleménye

2014. ápr. 29. 21:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Megteheted, és semmi baj a Pannival. Érdekes név. És ha te azt mondod, hogy azt a neved használod, akkor úgy fognak hívni.
2014. ápr. 29. 21:32
 2/17 anonim ***** válasza:

Nekem a KAta jobban tetszik, a Panni egyáltalán nem :(

De ha te azt szeretnéd, hajrá :) Új suliban simán elmondhatod, hogy ez a neved, szeretnéd, ha Panninak szólítanának-

2014. ápr. 29. 21:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok. Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2014. ápr. 29. 21:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél váltani tedd, nekem tetszik a Panni név, a Kata az inkább megszokott név.
2014. ápr. 29. 21:38
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha nehéz a döntés, akkor köztes megoldásként ajánlanám a Bélát.
2014. ápr. 29. 21:43
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha neked jobban tetszik, most van itt a lehetőség.

Nekem bonyolult nevem van és csak az egyszerűsített változatával mutatkozom be, akkor úgy szólítanak.

Szóval most vagy soha...

2014. ápr. 29. 21:43
 7/17 A kérdező kommentje:
A Béla szerintem is előnyös. xD Köszi mindenkinek :)
2014. ápr. 29. 21:56
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szánalmas. Volt egy sulistársam, aki X Y Z. Mikor odakerült a mi sulinkba Y-nak hívatta magát, aztán gondolt egyet, hogy ő Z, és hívjuk úgy. Most akkor hogy is hívják? Szerintem egy embernek tudnia kellene a nevét, megvàltoztatni pedig fölöseges. Ha ismerek egy Pistát, és elkezdi magát Zolinak hívatni, nekem akkor is Pista marad. A családod, barátaid úgyis Kataként fognak számontartani. Ha az új sulidban Panninak is fognak hívni, elkerülhetetlen, hogy szembejön egy régi ismerős az utcán, aki Katànak fog szólítani, az újdonsült ismerőseid meg majd nem tudják hova tenni.
2014. ápr. 29. 21:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem ez jutott eszembe : "Nekem aztán mindegy, ha mindjá boldogságos ifiasszonynak is hívatja magát, nyanya" :-D Egyébként szíved joga úgy hívatni magad, ahogy neked tetszik:-) De Panni helyett nekem a Panna jobban tetszik
2014. ápr. 29. 22:05
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Valamilyen kombináció? Kanna? Pata? Kapa?
2014. ápr. 29. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!