Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennetek ebben az esetben?

Ti mit tennetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van egy regi isnerosom,regebben olyan volt nem, mint a masodik anyukam 10 evvel idosebb nalam, megis nagyon joba voltunk es sokat koszonhetek neki. Aztan megszunta kapcsolatunk, mar tobb, mint egy eve nem beszeltunk, nekem sokszor eszembe volt meg sajnalom,hogy megszakadt a kapcsolat es megkerestem. Meg is beszeltuk,hogy talalkozunk valamikor es beulunk valahova kavezni vagy ilyesmi, de sokat dolgozik igy sehohy nem tudjuk leegyeztetni a talalkozot. Mindig csak az van, hogy majd ir/hiv, aztan sose lesz belole semmi. Multkor mondta, hogy mikor er ra, de akkor nagyon nagyon lebetegedtem, erre irt, hogy barmi van szoljak nyugodtan meg akkor is ha tudunk talalkozni. Meggyogyultam, irtam neki, erre megint az lett,hogy majd keres. Nagyon szeretnek vele talalkozni de eroszakoskodni se szeretnek. Multkor mondtam neki, hogy mondja msg ha nem akar talalkozni erre jottaz, hogy ne haragudjak nagyon szeretne de keves az ideje de majd keres. Az a baj, hogy mondom nem akarok eroszakos lenni de nagyon hianyzik:/ Mut tennetek a helyembe? Hogy hozzam ossze vele a talit?

16L

2014. ápr. 27. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Közeledve a 40 évemhez kicsit tapasztaltabb vagyok nálad, és rájöttem, hogy mindenkinek annyi ideje van a másikra amennyit szeretne vele tölteni.

Régi általános iskolai barátnőm már lassan 1 éve nyaggat, hogy találkozzunk. Én is mint a te barátnőd mindig azt a választ adtam, hogy "jaj! ne haragudj, de most tényleg nem érek rá!" vagy " rengeteget dolgozom, most nem jó az időpont" és hasonló ezer kifogás. Pedig az igazság az, hogy pár éve csalódtam benne, de nem mondom meg neki, mert végül is akaratlanul csalódtam benne, nem ő bántott meg. De valamiért nincs kedvem már találkozni vagy akár beszélgetni vele.

Volt olyan, hogy neki azt mondtam, hogy sajnos nem érek rá, holott otthon voltam, és csak a tévét bámultam.

Vagy ott volt a régi gyerekkori nagy szerelmem. Ő is nyaggatott hónapokig, hogy találkozzunk, neki is ezer kifogás miért nem érek rá. Vele azért nem akartam találkozni, mert féltem a csalódástól. Féltem, hogy ha meglát, akkor annyira csúnyának vagy kövérnek fog látni, hogy a kellemes neten folytatott beszélgetéseknek is vége szakad. Végül is ő nem hagyta annyiban, egy nap a lakásom ajtaján csöngetett.

Szóval hidd el nekem. Idő mindig van ha akarunk időt szánni a másikra. Ha nem akarunk akkor sosem érünk rá.

Ezt jobb ha megtanulod, mert életed során sokszor fogsz ilyen esetekkel találkozni.

2014. ápr. 27. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg mond ezt így el neki, ahogy itt is leírtad ezeket. Gondolom úgy érzed, hogy lerázz, de sajnos az van, hogy az emberek, akiknek van munkájuk, azoknak tényleg kevés az idejük. Én is olykor úgy éreztem barátok részéről, amikor munkanélküli voltam, hogy ők is csak leráznak, de mindig bebizonyosodott, hogy ez nem igaz. Szóval nyugodj meg, fogtok talizni, csak sajnos ez van, mire haza ér az ember addigra hulla fáradt, hogy bármi máshoz is legyen ereje, amiről persze én is, mint munkanélküli megfeledkeztem eleinte, hogy ezzel én se voltam másképp. :)
2014. ápr. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!