Mit csinaltam nem jol? Ti mit tennetek a helyemben? Tanacsot szeretnek.
Megadtad a telefonszámodat, a pasi meg nyilván magából indult ki, és úgy gondolta, te is akarsz tőle valamit.
Hát, miután már össze-vissza beszéltél erről a szomszédasszonynak, szerintem ne szólj semmit, max. ha a pasi nem száll le rólad (elég érdekesen tudnád megmagyarázni, hogy elsőre nem azért hazudtál, mert neked is bejön a pasija).
Hát ha furdal a lelkiismereted, akkor az később is úgy lesz.
Már csak a saját nyugalmad érdekében is el kéne mondanod az igazat.
21:13
Igazad van.Soha nem osztogattam,nem is fogom,de ma megtörtent,igen hülye voltam,de nem javithatom ki.Különben a pasi nem tetszik,gondolom ma volt elöször a nönel szetnezni,aki mint irtam szegeny,kis özvegyi nyugdijbol es kerti,hatari munkabol el.Kälönben,kedves,ügyes,egy nagy kertet is müvel sajat reszere,csak sajat magara nem ad.Valoszinü hallgatok,mert du. ota ahogy megirtam a pasinak több sms-t ne küldjön,nem is zaklat,es a nönek is tagad minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!