Jocika147 kérdése:
Valóban igaz az, hogy mindenki saját maga alakítja az életét, mindenki a saját sorsának kovácsa?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok, (19/F) előttem áll az élet, de ez a kérdés sokszor megfordul a fejemben. Bármibe fogok bele, sohasem sikerül semmi, épp ezért gondolom azt hogy ez az állítás nem igaz. Hisz hogyan alakíthatnám a sorsom, ha úgy érzem (vagy ha nem is érzetném úgy) valami mindig mintha közbeszólna (mintha lenne valami felsőbbrendű hatalom). Lassan jó ideje elhatároztam magamban, hogy szeretnék már végre egyedül élni, de egyszerűen nem jön össze semmi, persze tudom hogy ez nem egyszerű dolog, az életben az egyik legkomolyabb, legnehezebb út, de valamikor valahogyan mindenféleképpen el kell kezdeni. És ezelőtt sem volt semmi úgy ahogy akartam. Valóban ennyire fiatal lennék még, hogy nem értem az életet, hogy miért vannak mindig ennyi nehézségek? Sokszor már a húst kaparnám le magamról gyűlölök így élni. Mit tanácsoltok ebben, illetve válaszotok érdekelne. Baromságokat mellőzni, minden kritikát ami jön, építőjellegűnek tekintek.2014. ápr. 21. 18:56
31/37 anonim válasza:
van tartalékod a szállásra, utazásra, vagy ezt biztosítják? közvetítő cég? óvakodj az átverésektől.
32/37 A kérdező kommentje:
Pénzben segít bátyám, 200 euró közeli összeget még ad a cég. Ő is ennél a cégnél dolgozik már rég, szóval ettől nem kell félnem , hogy esetleg átvernek.
2014. ápr. 24. 14:44
33/37 A kérdező kommentje:
Már 5. hónapja itthol vagyok semmi nélkül , enyi idő alatt se jött össze semmi , már falra mászok.
2014. ápr. 24. 23:42
34/37 anonim válasza:
ebben az esetben biztosítva vagy, sok sikert.
35/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. ápr. 25. 13:53
36/37 anonim válasza:
Ja,ezt mondd annak,aki betegnek született,vagy hatalmas hátrányokkal.És még rossz környezetbe is.
Nincs esélyegyenlőség,de még bele is rúgnak abba,aki elesett.
37/37 anonim válasza:
"A gyengék kifogása a "sors" emlegetése. Azért nem kaptad meg a munkát, mert nem te voltál a legjobb a jelentkezők közül, nem azért, mert a balsors sújtotta magatehetetlen báb vagy."
Csak azért tud tenni az ember, hogy ő mennyire legyen jó. Azt viszont nem tudja befolyásolni, hogy a többi jelentkezőnek mik a képességei, az az illető szempontjából véletlen, hogy kikkel kell versenyezni. Ezért se szabad annyira önteltté válni, mert mindig lesz olyan, aki valamiben jobb lesz nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!