Mit csináljak ha a barátaim már rohadt idegesítőek?
Megbeszéljük, hogy bemegyünk valahová városba, beülünk a törzshelyünkre, megiszunk valamit, beszélgetünk, stb.
Erre akárhányszor bemegyünk mindig a mekiben kötünk ki, mert éhesek (így is kövér a gyerek, de ő mindig éhes), és akkor előveszik a telefonjukat, nekiállnak Facebookozni, twitterezni meg tudomisén mit csinálni. Ott ülünk egy óráig, a kaja már rég elfogyott, hiába mondom hogy menjünk még nyomják a szarjaikat fél óráig tovább. Amikor végre elhatározzuk, hogy most akkor kocsmázunk egyet, ott is nekiállnak wifizni. Hozunk valami piát, nem engedik hogy beleigyunk, mert azt még le kell fotózni, és fel kell tolni netre, meg ugye hashtag minden szar elé, meg be kell jelölni. Végre ihatunk belőle, akkor jön az, hogy menjünk innen, gondolom másik kocsmába, erre beülnek a mekibe és nekiállnak képeket csinálni meg elemezgetni egymást a képeken. Csodálkoznak, hogyha már k#rvára leszarom őket. Az egyik mást nem tud csak az iphoneját nyomogatni, a másik ugyanez, telefon nélkül nem is létezik az ember, beszólnak, hogy én nem ismerem ezt meg azt a programot, idióta játékokkal játszanak egész nap. Hihetetlen. Tegnap el is mentem előbbi busszal, otthagytam őket a p#csába, azóta nem írtam nekik vissza. Nektek is ilyen a társaságotok?? Mert nekem azt hiszem újat kell keresnem, mert elég volt belőlük. Mit csináljak, hol keressek új társaságot?? Még visszaolvasni is idegesítő ami írtam...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!