A 17-18 éves fiúkra tényleg ez igaz?
Utolso elotti!
Ki mondta, hogy megdugatom magam? A szuzessegem elvesztese szamomra fontos dolog, mar olyan ertelemben hogy az nekem nem az elso ket vagy harom honapban fog eldolni hogy en lefekszek-e vele vagy nem. A kerdes az volt, hogy minden 17-18 eves fiu ilyen-e. Nem akarok feltetlenul baratot es nem akarok olyannal "dugni" (ideztelek) akivel osszvissz 3 honapot voltam addig egyutt. Ahogy nagyon piciket mwg kozelebb kerulok hozza, marmint lelkileg, megkerdezem tole, hogy neki ez mekkora feltetel, mert meg kell ertse, hogy 15 vagyok. Kislanynak azert nem mondanam magam, mert o sem akkent tekint ram.
"Kislanynak azert nem mondanam magam, mert o sem akkent tekint ram."
Akkor miről is beszélünk? Ha nőként tekint rád akkor végképp nem lenne kapcsolat szex nélkül, mert nem fogja tolerálni, hogy te 15 éves vagy. De Te tudod egyébként. Mindenki hülye, csak te vagy okos. ;)
Csak egy dolgot mondok: nem szabad általánosítani.
Van olyan, aki már 15 évesen mást nem akar, csak d*gni, de van olyan, akinek 17-18 évesen (vagy még idősebben) is rendes, kulturált emberek, és a szerelmet keresik, nem a potyad*gást.
Szóval ismerd meg azt a srácot, ha úgy adódik, nyugodtan járj vele, de legyél észnél, akármennyire is tetszik, ne legyél naiv, és ne engedd magad könnyen az ágyba vinni!
Egyébként meg ha az általánosításokra és mások "tanácsaira" hallgatunk, barátnőmmel soha nem jöttünk volna össze.
Most már egy éve együtt vagyunk, és nagyon boldogok. :)
Na, akkor most ezt leírom úgy, ahogy történt.
Két nappal ezelőtt elmentünk randizni, és én még nem akartam megcsókolni, és teljes mértékben megértette.
És valóban, amikor valaki írta, hogy a 17 éves a legyet is megdugná, akkor MÁR elgondolkodtam, hogy ez nagyon erős előítélet. A srác egyébként egyáltalán nem kanos, ha az lenne, és csak egy "potyadu*ásra" szeretne befűzni, akkor 1- nem velem próbálkozna, 2- nem szenvedne három hétig.
Megbeszéltük, hogy mégiscsak 15 vagyok és még nem volt barátom, úgyhogy várhatunk a dologgal (mármint magával a kapcsolattal), pluszba hátráltat, hogy nagyon nehezen bízok meg az emberekben, ne kérdezzétek, miből adódóan.
Hogy meddig terveznék vele?
Inkább nem is tervezek előre. Az eleje szerintem egy próba, kiderül, milyenek vagyunk egymás mellett, mennyire passzolunk, mit akarunk egymástól.
Ohh neaggódjál egyes srácok hónapokat tudnak színészkedni egy "potyad.ugásért"...
De reméljük szerencséd van, és ő nem ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!