Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A 17-18 éves fiúkra tényleg...

A 17-18 éves fiúkra tényleg ez igaz?

Figyelt kérdés
Éppen aktuális, egy 18 éves fiú megtetszett nekem (a tetszik és a szeretem között van). A nővérem szerint vigyáznom kell, mert én csak 15 vagyok, és nem szabad belemenjek semmibe egyelőre, a barátnőimmel meg jobban belementem a témába, és arra jutottunk, hogy a nővérem azért félt, mert a 17-18 éves fiúk gyakorlatilag már férfiak, és lehet, hogy van egyfajta szexuális igényük. Az a gond, hogy nekem a korosztályomban lévő fiúk nem imponálnak, nem érettek, nem gondolkoznak helyesen. Nagyon sok idősebb fiúval jóban vagyok, korombeliekkel pedig csak "osztálytárs szinten" vagyunk. Nem tudom eldönteni, mi igaz a fent említett korosztályra.

2014. ápr. 15. 21:40
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se szerencsétlen, sem pedig értetlen, és éretlen sem, úgyhogy szerintem itt álljunk meg.

Érdekes módon ugyanez a fiú mondta, hogy szerinte érettebb vagyok a korosztályomnál, és nem ő volt az egyetlen, aki ezt mondta.

6.! Leírtam, hogy nekem egyszerűen velük a barátkozás sem megy. Ennyi.

8. Mentalitásra értem.

2014. ápr. 15. 22:01
 12/27 anonim ***** válasza:

Az írásodból viszont nem az látszik, hogy valóban érettebb lennél.

Nézd, mondjuk, nem vagy olyan érett mint a 18 évesek, de a korosztályoddal nem jössz ki jól. ---> Hanyagold még..

2014. ápr. 15. 22:05
 13/27 A kérdező kommentje:
De nekem tetszik a fiú. A tetszik és a szeretem kategória között van, de teljesen tanácstalan vagyok, mert ha belemegyek egy kapcsolatba, tudnom kell, mit vállalok, ezért tettem fel a kérdést.
2014. ápr. 15. 22:08
 14/27 anonim ***** válasza:
52%
7-es vagyok. Nem mondtam, hogy éretlen lennél, sőt tudod mit? Szerintem is érett vagy a korosztályodhoz képest, de ettől függetlenül gyereknek tekintelek.
2014. ápr. 15. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha elég érett lennél, ár eszedbe jutott volna, hogy esetleg beszélgetsz vele, és ha már elég bensőséges a kapcsolatotok, akkor beszélhetsz vele arról, hogy mik az elvárásaid egy kapcsolattól, mit akarsz mit nem stb...
2014. ápr. 15. 22:12
 16/27 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen biztos lehetsz benne, hogy le is akar majd veled feküdni, de azt, hogy mennyi idő után, azt nem fogja neked senki megmondani előre.

Te sem vagy érettebb a korosztályodnál, ez itt is látszik, maximum kicsit komolyabb vagy és egy 17-18 éves sem érett még, de ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg, csakhogy tisztábban láss egy kicsit.

2014. ápr. 15. 22:15
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Barátkozni szabad, aztán majd kialakul, hogy mennyire érett ő, meg te. Tedd amit a szíved diktál, de ne keverd össze a vágyaiddal.
2014. ápr. 15. 22:35
 18/27 anonim ***** válasza:
62%
Igaza van a nővérednek. A szex a kapcsolat része ilyen idős korban. Ezért nem vagytok egy szinten, mert neked a kapcsolat fogalmát kimeríti az együtt sétálgatás, beszélgetés, a csókolózás, stb. Persze a te korodnál ennek elégnek is kéne lennie, de az ő korában már kell ez a +. A kapcsolat legnagyobb részét ezek a dolgok teszik ki az tény. De pl.: a csókolózás is egyfajta kínzásként hat.
2014. ápr. 16. 11:35
 19/27 anonim ***** válasza:
83%

Ha hajthatatlan vagy akkor minek teszed fel a kérdést?

Hogy nagyközönség előtt (anoniman) elmondd hogy te márpedig megdugatod magadat egy nálad sokkal érettebb fiúval?

Elárulom:

-vannak már féfinak számító 18 évesek,de ők NŐKET keresnek,nem kislányokat.

-és vannak még masszívan kamaszos gondolkodású 18 évesek,azok viszont egy ilyen kapcsolatból 3 hónap után kufircot kívánnak,különben hagynak a fenébe.

Na mindegy 3-4 hónap múlva várjuk a "Terhes vagyok???" kérdésedet.

2014. ápr. 16. 17:35
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
Gyerekek, mondjuk meg az igazat ennek a kislánynak: a 17-18 éves fiúk a legyet is megdugják röptibe...! Az aprókrumplit is, csak el ne guruljon! Lehet ezt szépíteni, de a valóság ez! És ez így természetes, nincs ezen mit szégyellni. Szóval igaza van a nővérednek, ha nem akarsz kaparásra menni, inkább maradj ki ebből a buliból még egy-két évig.
2014. ápr. 16. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!