Milyen lenne a világ, ha a nők is ugyanolyan okosak lennének, mint a férfiak?
jav: A kérdezőt hiteltelenné teszi (a kérdésén kívül) ez is:
"anélkül hogy bárkit megbántanÁk"
Meg az igénytelensége, a pökhendisége, hogy nem hajlandó a 9-esnél lévő válaszokra reagálni, és elismerni az ott linkelteket. Tipikus szemellenzős, korlátolt hozzáállás. Csak a buták hiszik magukról azt, hogy okosak, lám, itt egy eklatáns példa a kérdező személyében.
Kedves kérdező!
Én nálad tuti okosabb vagyok ;)
Te nem érdemled meg, hogy bárki is válaszoljon a kérdésedre, az ilyen maradjon magának, nem kell foglalkozni vele és kész.
Szerintem a környezetedből indulsz ki. A magadfajta sosem fog egy okos nő közelébe kerülni.
A legbutább egyébként az a nő lesz, aki majd hozzád köti az életét, és talán még gyereket is szül neked - remélem, nem lányt...
Erre nem lehet mit mondani, de egyébként az igaz, hogy átlagban a férfiak okosabbak.
Az eddigi történelemben többségben férfiak uralkodtak, és a nők elnyomásban éltek, sok mindenhez nem volt joguk.
Most jönne az, hogy ez azért van, mert "a férfiak fizikailag erősebbek", nos, hogy ha a nők lennének okosabbak(ugye akkor a férfiak fizikai ereje nem lenne már előny), tehát akkor az eddigi történelemben a nők lettek volna a vezetők.
Most pontozhatnak le a nők, vagy akár a férfiak,
én csak a tényeket írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!