Melyik volt életed legrosszabb születésnapja, és miért volt rossz?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 18:58
11/12 anonim válasza:
Nekem a 15.-ik vol a legrosszab. Árvízriadót rendeltek el Komárom térségében, és megrémítették a embereket, többek között az ottani ismerősünket, aki reggel telefonált a családnak. Mire felébredtem már nem volt otthon senki. Késő estig nem jöttek haza. És ezután jött a kegyelemdöfés: Komáromban nem volt riadó, csak egy hülye beetette a lakosokat...
12/12 anonim válasza:
27-ik. Buli után, éjjel, részegen mentem haza a körúton!
Reggel egy kórházban ébredtem katéterrel a cerkámban!
A Perui indiánok lekábítottak valami cuccal, mindenemet elvették(óra,teló,íratok,pénz). Semmire nem emlékszem, csak arra hogy a Corvint elhagytam és képszakadás!
Ja és csöves kórházba vittek, nem voltak irataim azt hitték részeg hajléktalan vagyok. Arra kíváncsi lettem volna hány ember sétált el mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!