Megtörtént már veled, hogy?
Figyelt kérdés
...senki sem köszöntött fel születésnapod alkalmából és senki sem volt veled azon a jeles napon?
Én utólag is Boldog születésnapot kívánok neked. :)
2014. ápr. 9. 20:11
1/5 anonim válasza:
Sokszor volt ilyen, általában nem tartom a szülinapom, pedig van egy-két haverom. De nem zavar.
Kedves vagy, de sajnos nálam kevés hogy szeretet adj.
2/5 anonim válasza:
Nekem az ellentettje van!
Én nem ünneplem, a nővérem tudja is, azt is, hogy miért nem és "erőszakkal" fel akar köszönteni. Születésnapomon felhív reggel 7-kor, hogy már akkor elrontsa a napom. Tudja, hogy rühellem ezt az egész szülinaposdit és ezzel akar bosszantani. >_<
3/5 aries 2 válasza:
Még nem. Viszont nem zavarna, ha nem köszöntenének fel. Talán kétszer, ha volt életemben amikor összejöttek köszönteni ez alkalomból.
Köszönöm szépen! :)
5/5 anonim válasza:
Én direkt leszedtem pl. facebookról a dátumot, h ne jelezze senkinek.Nem is köszöntettek csak a közeli barátok, és a szüleim.De jól is van ez így, számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!