Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj ha egy lány kést hord...

Baj ha egy lány kést hord magával?

Figyelt kérdés
éjszakai a munkahelye és fél hogy megtámadják
2014. ápr. 5. 01:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

persze,tudod mire való...krumplit vágni.

egy támadás alatt a pulzusod felmegy 200ra,csőlátásod lesz az adrenalintól,az első füles után behugyozol és lefagysz.

ha meg lefagysz véged.

az ilyesmi kezeléséhez rendszeres edzés kell,ahogyan a fegyver használathoz is.

2014. ápr. 5. 01:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Zavarna! Ha képzett HARCOS akkor nem zavarna, de ha egy törékeny leányka (mint amilyenek a barátnőim általában) akkor ne legyen nála.

De egy gázspray lehet a zsebben(nem táskában, mert nem várja meg a támadó míg előkotrod)

2014. ápr. 5. 02:17
 13/17 anonim válasza:

inkább gázspray

az még az ilyen G-betűvel kezdődő nevű személyek ellen is jól használható

2014. ápr. 5. 03:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha pulykamellet szeletel nekem a konyhában uzsonnára akkor nem zavar.
2014. ápr. 5. 03:37
 15/17 anonim válasza:
Én discoban dolgozom, és hajnali 4kor gyalog szoktam hazamenni, általában gázspray mindig van nálam, sőt van hogy ha ugyanazzal a táskával megyek suliba mint discoba akkor viszem magammal suliba meg mindenhova :D bár remélem sosem kell majd használnom. De egyébként a vendégeknél(lányoknál) is szoktam látni különféle önvédelmi eszközöket :D
2014. ápr. 5. 04:56
 16/17 anonim válasza:
Tudd használni, de amint elveszik tőled, probléma van.
2014. ápr. 5. 08:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem okos ötlet, mert aki tud egy ilyen szituációval mit kezdeni, az két mozdulattal kicsavarja a kezedből és akkor már menekülni sem tudsz és ha még olyan, akkor csak felhergelted vele jobban.

A legjobb védekezés az, ha próbálsz emberek között maradni, amennyire lehetséges és ha úgy gondolod, hogy valaki meg akar támadni, akkor nem hagyni, hogy a közeledbe érjen, vagy esetleg segítséget hívni, amíg van rá lehetőséged.

2014. ápr. 5. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!