Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeribtetek mikor jön újra...

Szeribtetek mikor jön újra divatba az 50-es,60-as évekbeli zene?

Figyelt kérdés
Vagy ez a körforgás csak a divat terén jellemző?
2014. ápr. 4. 07:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Dobtam telefonra Sinatrát, aztán úgymaradtam. Tehát akkor, ha az emberek a zenegépeikre pakolják.
2014. ápr. 4. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:

a legnagyobb hülyeség azt gondolni, hogy a 10-20-30stb évvel ezelõtti zenének még volt értéke, meg ilyen hasonló hülyeségek... egyszerûen annyi zenei stílus van, hogy 1 ember, ha akarná sem tudná követni... + ahogy nekünk a 80-90 es években felnõtt gyerekeknek, akik a Metallica-n, Ironmaidenen stb-n nõtünk fel, nekünk ez most így tûnik, de ha ezt a beszélgetést lefojtatod egy mostani 10-20on évessel 2030-2040 között õ majd azt fogja mondani, hogy õ csak a 10-es évek zenéit hallgatja, mert akkor még volt értéke a zenének... hiszen õk rzen nõnek fel, ezen szocializálódnak, ezekkel a zenékkel élik meg életük legszebb pillanatait... persze mi.dig lesznek csodabogarak, mint a kérdezõ aki 17 évesen a saját stílusa keresése közben jut ilyen utakra, de a legtöbben kinövik az ilyesmit...

ha a 90 es években vagy a 2000-resekelején úton pl egy Metallica koncertre valaki azt mondja:

-figyelj 10-15 év múlva elektronikus zenei fesztiválokra fogsz járni, azt kis kamaszként, nég le is köptem volna:)

2014. ápr. 4. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!