Van olyan, film, idézet, sorozat, blog, zene, könyv, bármi, aminek megismerése fordulópontot jelentett az életedben, amit mindig elő tudsz venni, ha elveszett a motivációd, ha igen mi ez?
Könyv: amit írtam. Film: amit a könyvből készítettek. Zene: valami jó metal album. Ezek motiválnak. Fura, de mgis. Miért? Mert ha valamit el akarok érni, akkor tudom lehetséges csak tenni kell érte. Nem majd holnap, hiszen van idő még... Abbol lesz egy újabb holnap, majd hónapok, évek...
De ösztönzés a hasonló érdeklődési körrel rendelkezők munkája is. Csinálják. Valahogy szintentartanak, hajtanak arra, hogy haladni kell. Jobbat elérni. Pl a hobbim ami ilyen. De van más hobbi is, ami másoknak munka, de annyira azért nem megy nekem, szal ott az emberek visszajelzése ami ösztönöz. Tetszik nekik, és nem akarom cserbenhagyni őket. (programozás) frissítem, javítom, új ötleteket találok ki...
A NASCAR :D
Nemtudom melyik kategória a fentiek közűl, de határozottan fordulópont :D
Zene: KMFDM - Anarchy
You break my back
You won't break me
All is black
But I still see
Shut me down
Knock me to the floor
Shoot me up
Fuck me like a whore
Trapped under ice
Comfortably cold
I've gone as low as you can go
Feel no remorse
No sense of shame
Time's gonna wash away all pain
I made a god out of blood
Not superiority
I killed the king of deceit
Now I sleep in anarchy
Sacrifice to the cause
Turn your code into law
Compensate to validate the loss
Take a thief
Nail him to a cross
Gospel of rage
Faction of hate
Deviate from the absolute
Born of revenge
Raised on cement
Chaos created government
I made a god out of blood
Not superiority
I killed the king of deceit
Wake me up in anarchy
Könyv és film/sorozat egyben: Dél királynője --> rájössz, hogy még a legrosszabb dolgokból is mindig van kiút és ha minden össze is omlik körülötted, akkor fel lehet építeni az egész életedet újra.
Zene: Children of Distance összes száma + No thanx, ha meg tombolni akarok, akkor Green Day max hangerőn.
Idézet(ek): mindkettő, de az első talán egy kicsit jobban.
"Jegyezd meg, hogy az életben nincsenek barátok és még csak szerelem sem. Ha felnőttél, rá fogsz jönni, hogy az életben csak két fontos dolog van, amire figyelned kell: hogy szeresd a családodat és Istent, még akkor is, ha nem mindig adják meg azt, amire vágysz, mert csak ők tehetnek boldoggá. És soha, soha, de soha az életben ne legyél nyúlszívű. Ha felnőttél, érteni fogod, hogy ez mit jelent. Nagyon szeretlek!"
/Gustavo Bolivar/
"Ő tudja mi a visszautasítás, a megaláztatás, mikor végre esélyt adsz egy kapcsolatnak, de az a legvadabb rémképeid igazolja, hogy felesleges vagy, aki nem érdemel szeretet..."
/Gracie Hart - Beépített szépség/
Könyv: Egy kutya négy élete <3
Zene: Adam Sandler:Somebody kill me please :D
Film:Nászok ásza, Marley meg én
Blog: Dancsó Pèter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!