Szeribtetek mikor jön újra divatba az 50-es,60-as évekbeli zene?
Amikor annyira megunják a zörej hallgatását, hogy lesz egy NEO6O-az stílusirányzat. Az egymást követő korszakok között mindig ellentmondás van.
De nem kell a divatra várni, ha te kedveled, azt hallgasd!
szerintem a zene nem ígu mûködik, ha szeretsz egy stílus irányzatot mindig megtalálod azokat az embereket, akik ugyan azt a "divatot" képviseli... de arra, hogy a 17 éves kis csitrik ilyen régi szarokat hallgassanak, arra várhatsz, ennél a korosztájnál mindig a kortárs a fõ zenei stílus, az hogy ténylegesen mit szeret csak késõbb alakul ki...
én pl egy Metalikán és iron maiden en szocializálódott ember vagyok, aki fõleg mégis Goa, tecno, trance vonalon mozgom.
Sperseus, ne hidd, hogy ami régebbi az "szar" is! Más-más életfelfogás, ízlés van. Te valamit szeretsz, ha más egy régebbi korszak zenéjében - joggal - lát több fantáziát, azért nem kell negatív jelzőkkel illetni. A másság nem elfogadása intolerancia.
Én nagyra értékelem a kérdezőt, hogy megosztotta az életkorát és el merte mondani, hogy mi a kedvence.
számomra ezek a zenei stílusok szarok... de ha a teljes válaszom vennéd figyelembe, nem csak 1 szót láthatnád, hogy 1 véleményen vagyunk...
amúgy rengeteg amatõr együttesünk van akik ezekbôl a korokból származó zenét játszanak...
pl boka és a klikkre rengeteg haverom van totál rájattanva, sajnos rengeteg fellépésük is van... sajnos, számomra sajnos, mert én rühellem, nem kell ezt is kiforgatni.
Igaza van annak, aki azt mondja, olyan zenét hallgass, amit szeretsz :-)
Az én lányom (16) is "mindenevő". Pink Floyd, Genezis, Queen ugyanúgy szerepel a szeretem-listáján, mint a mai zenék.
Nem kell, hogy a régebbi zenék divatba jöjjenek, örüljünk, hogy van miből választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!